ŠTEDNJA PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Kako pametno štedeti?

"Uz dobar plan sve je mnogo lakše", jedna je od najpoznatijih izreka. Sa ciljem da svoje finansijske odluke donosimo racionalnije, poznavaoci ekonomskih prilika godinama savetuju da dugoročno planiranje finansija prepustimo stručnjacima, tako što ćemo novac oročiti i na taj način uložiti u - štednju. Na ovaj način izdvajanje sredstava za buduće planove postaje stvar izbora, a ne samo mogućnosti.

Prepoznata kao banka koja kontinuirano ulaže u svoje proizvode i usluge, Eurobank Direktna nastavlja da uspešno sprovodi aktivnosti koje pozicioniraju štednju kao jedan od najatraktivnijih proizvoda Banke. Stabilizacija kursa dinara ka evru poslednjih godina kao i monetarna, finansijska, fiskalna i makroekonomska stabilnost doprineli su rastu poverenja građana u domaću valutu, koja prema podacima Narodne banke Srbije poslednjih godina beleži veliki rast tako da je već nekoliko godina pažnja javnosti usmerena ka štednji u dinarima, pored, uvek aktuelne, štednje u evrima.

Opcija štednje u Eurobank Direktnoj podrazumeva moderne, inovativne depozitne proizvode, prilagođene željama i potrebama svakog klijenta. Pored opcije štednje u domaćoj valuti, postoji mogućnost odabira depozitnog proizvoda i u evrima, uz atraktivnu kamatnu stopu. Oročeni štedni ulozi donose dodatnu zaradu kroz kamate povećavajući platežnu sposobnost postojećih i budućih štediša, pa svi naši građani imaju mogućnost da se raspitaju o najboljem načinu štednje u skladu sa sopstvenim potrebama jer ovakav fleksibilan model omogućava da pronađu model po svojoj meri.

Aktuelna specijalna ponuda Eurobank Direktne za oročenu štednju u dinarima nudi oročavanje na 12 meseci, uz nominalnu kamatnu stopu do 5 odsto (efektivna kamatna stopa do 5.07% godišnje) dok specijalni uslovi za štediše u evrima obuhvataju nominalnu kamatnu stopu do čak 3% (odnosno efektivnu kamatnu stopu do 2.55% na godišnjem nivou).

Informacije u vezi sa modelima štednje, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na internet prezentaciji Banke www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.

Izvor: Promo
Foto: Promo

EurobankEurobank Direktnaštednja