PEVAČICA SKINULA DESET KILOGRAMA: Aleksandra Radović otkrila tajnu vitke linije

Aleksandra Radović kaže da trenira svakog dana i da zbog toga ima izvajano telo. Pop pevačica je zahvaljujući redovnoj fizičkoj aktivnosti svoje telo dovela do savršenstva. Aleksandra je izbalansiranom ishranom i svakodnevnom treningom sa 70 kilograma došla do savršenih 60 kilograma.

- Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma - kaže pevačica i dodaje da su važni disciplina i kontinuitet.

- Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume.

Aleksandra često na svom Instagramu objavljuje slike i snimke iz teretane i objašnjava koje vežbe su joj omiljene.

- Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma, sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening - iskrena je pevačica i dodaje da, pored vežbanja, pazi i na ishranu.

- Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa i ostalih namirnica koje goje. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado.

Aleksandra je otkrila svoj jelovnik.

Doručak: Žitarice sa jogurtom
Ručak: Piletina i spanać
Večera: Salata

Trik savet: Vežbati svako jutro i izbaciti testo iz ishrane.

Izvor: Informer.rs
Foto: alexandradovic/Instagram

aleksandra radovićdijetaishranatrening