BEBA JE NA ČEKANJU: Milica Todorović iskreno o ljubavnom životu i želji da postane majka

Popularna pevačica Milica Todorović došla je do životne faze kada stalno dobija ono dosadno pitanje o udaji i deci, ali ne krije da upravo to sebi i priželjkuje, ali da joj je sve na čekanju, pa i veliki koncert u Areni.

- Partnera stalno priželjkujem, ali njega nema. Jedno dve, tri godine postoji majčinski instinkt, priroda je takva. Sve je na čekanju i beba, ali biće kako bog zapoveda - rekla je pevačica sa širokim osmehom na licu, te se dotakla koleginica koje su zakazale koncerte u Areni.

- Videla sam, čestitala sam im, jako mi je drago zbog njih, to je zaista veliki uspeh. Aleksandra Prijović je svakako to zaslužila svojim radom, glasom i pesmama. Priželjkujem sebi isto naravno, ali moraju da se snimaju pesme. Koleginice su malo ambicioznije od mene, više volim da odmaram, a manje da radim, kao da sam iz Crne Gore. Nakon ovog albuma u pripremi mislim da ćemo imati dovoljno materijala za Arenu - iskrena je Milica, te je dodala šta može publika da očekuje na tom albumu:

- Svašta pripremam, duete, pop pesme, grčke pesme, jedva čekam da sve predstavim publici, samo da zaokružim i sklopim sve u album.

Milica je nedavno snimila duet sa Sašom Matićem i ističe da je očekivala pozitivne reakcije publike na koje je njihova pesma naišla.

- Prezadovoljna sam, bilo da sam u autu, kod kuće, slušam radio, gledam televiziju, pesma se svuda pušta i prijatno sam iznenađena. Svi su pozitivni komentari što je u današnje vreme jako teško, ali očekivala sam to jer ne nosi ružnu poruku, jako je lepa ljubavna pesma - rekla je pevačica, i dodala da voli da čita komentare ispod pesama na Jutjubu:

- Nekada čitam, nekada ne, volim da čitam jer su naši ljudi jako duhoviti i šta oni znaju sve da provale, to mi je genijalno, čak i kada je u lošem kontekstu, stvarno se slatko ismejem.

Iako je pevačica poznata širom regiona, u rodnom Kruševcu nailazi na fanove, ali ne u tolikoj meri, jer je posle toliko vremena svi doživljavaju samo kao Milicu, a ne muzičku zvezdu.

- Najnormalnije reaguju, ima slikanja, ali ne toliko - skromna je pevačica, kojoj je na nedavnom nastupu u publici bio popularni glumac iz "Igre sudbine" Ammar Mešić.

- Javio mi se jedan momak, mislim da je to on, i rekao mi je da me je pozdravila Ana Kokić, ne znam kako se oni znaju, ali to je bilo u prolazu - ispričala je pomalo zbunjena Milica.

Milica se svake godine trudi da uprkos obavezama i nastupima bar za Božić bude kod kuće, jer joj taj datum posebno znači.

- Naravno da bih volela da Nove godine proslavljam sa svojima, ali to je deo mog posla, da pevam narodu i to je moj život. Ne pada mi teško, navikla sam. Teško mi pada ako nisam kod kuće za Božić, zaista se trudim da budem sa porodicom u Kruševcu tada, tako sam odrasla uz pravoslavne običaje i nema lepšeg osećaja - istakla je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

koncertmajčinstvomilica todorovićsaša matićtop_slider