SVE SI NAS SLAGAO TOG DANA: Indi Aradinović potpisala papire za razvod nakon pet meseci braka (FOTO)

Poznata pevačica Indira Aradinović Indi početkom prošlog meseca svojim fanovima na Instagramu otkrila je da je njen suprug nakon samo četiri meseca braka potpisao papire za razvod, te istakla da joj on tokom dvogodišnje ljubavne veze nikada nije bio oslonac i podrška.

Atraktina folkerka juče se ponovo oglasila na ovoj društvenoj mreži i potvrdila da je došlo do konačnog rastanka sa biznismenom iz Danske.

Naime, crnokosa dama objavila je njihove precrtane fotografije sa venčanja, kada su izgovorili "da" pred matičarem 10. oktobra prošle godine i istakla da ostavlja prošlost za sobom.

- 1. mart. Od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika. Samo je, moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav, onog dana kada je potpisao razvod, 27.12.2022. Na datum kada smo se i prvi put poljubili 27.07.2020. godine. Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe, da će u dobru i zlu biti pored mene. 10.10.2022 - napisala je Indi.

Nakon Indirine objave usledile su reči podrške njenih pratilaca, prijatelja i kolega koji su joj poručili da ne žali za propalim brakom, te da je nova ljubav možda već čeka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: indy_ara_indira/Instagram

indiIndira aradinović indirazvod