TUKLA SI I DECU I MAJKU: Zvezdan Slavnić izneo šokantne optužbe na račun Ane Ćurčić (VIDEO)

Nakon sukoba i optužbi koje je Zvezdan Slavnić izneo na njen račun, Ana Ćurčić odlučila je da se suoči sa bivšim partnerom. Naime, Zvezdan je rekao da je Ana bila neverna svom suprugu, te da ga je varala sa njim. Slavnić je izjavio i da je Ćurčićeva tukla svoju decu.

- Decu li mi još jednom budeš pomenuo... Nemaš nikoga, jadniče jadni. Budeš li pomenuo Acu Bulića, ja ću te je*ati u usta. Voleo me i čuvao kao malo vode na dlanu, ono što ti nisi umeo. Uzimaš drugove, vezuješ ih za radijator, prodao si ih - rekla je Ana.

- Je l' si rekla da si varala muža sa mnom - pitao je Zvezdan.

- Kako te nije sramota? Majku su ti gledala ta ista deca. Borim se za sebe jer si me tukao, potrošio sve što imamo i verovala ti pi*ko da ćeš sagraditi nešto za nas. Ti govoriš da sam ja tukla moju decu? Ja sam najbolja majka na svetu. Sram te bilo. Ti si zatvorski pacov! - plakala je Ana.

- Nemoj da pričam šta si radila, kockarko jedna debilska. Popu*iš mi baš ku*ac, klošarko prljava. Budeš li čačkala, reći ću sve što si radila sa mnom. Za sve što si rekla, bićeš tužena - rekao je Zvezdan.

- Pretio si mojoj mami da ćeš da zakopaš i mene i decu - urlala je Ana.

- Hoćeš da kažem za ovo kara*e. Idi reci ljudima da si bila sa mnom godinu dana dok si imala muža - ponavljao je Zvezdan.

- Da sam ti ikada rekla u lice na slobodi, bila bih zakopana - ponavljala je Ana.

- Tukla si kevu, je*em ti mater smrdljivu - rekao je Zvezdan.

- Tebe sram bilo šta izmišljaš - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana ĆurčićAnđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić