ŽIVOT PRETOČIO U FILM: Stefan Đurić Rasta progovorio o neprijatnom iskustvu iz zatvora

Turbulentan život Stefana Đurića Raste, oduvek je intrigirao medije, posebno trenutak kada je završio u zatvoru.

Čitavo ovo iskustvo dalo je novi podsticaj popularnom reperu, da svoj život pretoči u film. Rasta je u emisiji "Prvi red" na televiziji K1, otkrio kakvo iskustvo nosi sa snimanja i da li mu je bilo teško da neke situacije ponovo proživljava.

- Ideju za film dobio sam zajedno sa mojim saradnicima dok smo radili na novom albumu - rekao je Rasta i otkrio kako se navikao na ponovno preživljavanje pojedinih momenata:

- Lagano sam se privikavao da se ponovo dešava ova situacija. Čak sam i kod kuće imao izgrađen set, dok sam imao nanogicu, tako da sam i tada snimao pritvorsku jedinicu.

Iako u filmu glumi sebe, Rasta u emisiji "Prvi red" na televiziji K1 otkriva, koji delovi snimanja su mu bili najteži:

- Bilo mi je teško, iskreno. Imam tragove na rukama od lisica, neprijatno iskustvo skroz. Čak i kada smo snimali ulazak u maricu, to mi je onako iskreno bilo baš jezivo.

Film koji će premijerno biti prikazan na jesen, sniman je u Centralnom zatvoru, a reper ističe da je potpuno realističan.

- Sve stvari smo gledali da izgledaju realistično i baš zbog toga mislim da će biti poseban – rekao je Rasta i dodao da se veoma dobro snašao u ulozi, ali da je imao i jednu potpuno drugačiju vrstu treme.

Reper naglašava da se u filmu neće naći njegova bivša supruga Ana Nikolić.

- Nema potrebe, jer je ovo nešto konkretno i radi se o zatvoru – zaključio je muzičar.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stefanrasta/Instagram

emisija Prvi redfilmK1 Televizijarastastefan đurić rastaTelevizija K1top_sliderzatvor