MISLILA SAM DA UMIREM, PISALA SAM TESTAMENT: Ana Nikolić progovorila o lečenju u Nemačkoj

Pevačica Ana Nikolić odlučila je da se ovog proleća u potpunosti posveti zdravlju.

Govorilo se o tome da će posetiti kliniku u Nemačkoj koja će joj pomoći pri detoksikaciji organizma, a Ana je to sada i potvrdila.

Nikolićeva je objasnila o kakvoj je klinici reč i na kakvom programu će biti kako bi organizam dovela do savršenstva.

- Tamo ne jedeš ništa, daju ti neke salatice. Mnogo je skupo, idu samo bogataši. Meni je imunitet pao mnogo posle korone i potrebno mi je da očistim organizam. Oni čiste sve, pankreas, želudac, žlezde, sve živo i ni malo nije prijatno. Stavljaju mi neke travke, kaktuse, mislila sam da umirem zadnji put kada sam bila, pisala sam testament - rekla je Ana u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i objasnila da joj je ovo predlagala i naša poznata pevačica.

- Meni je to svojevremeno predlagala Emina Jahović, koja je bila u toj banji pre nekoliko godina. Ima toga ovde i u Beogradu, gde nije toliko skupo. Nikome nije lako da se spremi i odluči na salate, na sokiće i gluposti, to je ozbiljan režim. Svaki čovek treba tako nešto da uradi za sebe. Ovo je banja koja čisti organizam, radi na imunitetu, nema veze sa klinikom za odvikavanje. Apsolutno je to sve različito, ali dobro, ja znam šta je istina - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

ana nikolićlečenjetop_slider