POSLE 12 GODINA: Marija Kilibarda dala otkaz na TV Prva

Voditeljka Marija Kilibarda posle 12 godina dala je otkaz na Prvoj televiziji.

Marija važi za jedno od najomiljenijih TV lica, a na Prvu je došla 2011. godine, gde je vodila nekoliko emisija, među kojima su "150 minuta" i "Super Srbija".

Marija se ovim povodom oglasila za "Blic".

- Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. Dvanaest jako bitnih i lepih godina sam provela na Prvoj i iskustvo stečeno kroz sve te godine i osam različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja - rekla je ona.

Kilibardu smo gledali u emisiji "Žene", koju je vodila sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić.

Poznata je po televizijskom formatu "Tvoje lice zvuči poznato", čiji je domaćin bila prve tri sezone, kao i u petoj sezoni.

Vodila je emisiju "Letnjih 150 minuta" sa Dejanom Pantelićem i Jovanom Vukojević i emisiju "150 minuta" sa Slavkom Beleslinom na Prvoj televiziji. Marija je veoma angažovana kao voditeljka, pa smo je tako gledali i u emsiji "Super Srbija".

Podsetimo, Marija Kilibarda je od 2016. do 2017. godine je bila udata za košarkaša Vladimira Radmanovića, a sada uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem.

Izvor: Blic.rs
Foto: kilimara/Instagram

marija kilibardaotkaztop_slidertv prva