PEVAČICI UGROŽENO ZDRAVLJE: Vesna Zmijanac mora na operaciju srca

Pevačica Vesna Zmijanac (66) mora hitno na operaciju srca. Njoj je, kako pišu domaći mediji, krajem nedelje zakazana intervencija u bolnici u Beogradu.

- Vesna se u poslednje vreme nije osećala dobro. Imala je česte aritmije, a i pritisak joj je bio visok, išao je i do 250. Zato je zakazala pregled, na kom su doktori ustanovili da mora što pre da ugradi bajpas - započinje priču izvor blizak Vesni i dodaje da se pevačica nije uplašila intervencije na srcu.

- Vesna je lavica, ne preza ona ni od čega, pa ni od operacije, koja je rutinska. Ali teško joj je palo to što mora da zove gazde klubova i saopšti im da u naredna dva meseca neće nastupati. Ona je veliki profesionalac, pa ne želi da razočara publiku, koja željno iščekuje njene tezge. Iako nevoljno, ipak je to učinila - priča izvor za domače medije.

- Nije želela da čeka rezultate, jer hoće što pre da se operiše. Ipak, porodici je rekla da će hirurški zahvat isključivo uraditi u državnoj bolnici, zato što smatra da su tamo najbolji stručnjaci.

Ćerka Nikolija i zet Relja Popović u ovim trenucima su stalno uz nju i ne odvajaju se od nje.

- Stalno su u kontaktu, Relja ju je čak vodio na sve preglede. Ćerka ju je posavetovala da bi najbolje bilo da posle operacije ode u njen stan u Atini, da se tamo oporavi, ali Vesna ne želi da čuje za to. Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi. Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada - slaninu, sarme, domaći hleb... Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane - završava izvor.

Izvor: Blic.rs/Informer.rs
Foto: vesna_zmijanac_official/Instagram

bolnicaoperacijasrcevesna zmijanac