Telekom Srbija predstavio mobilnu i internet televiziju

Prema rečima predstavnika Telekoma Srbije Vladimira Lučića, korisnicima koji budu želeli da gledaju televizijske kanale na kompjuteru biće neophodan ADSL priključak, uz koji će moći da izaberu jedan od tri ponudjena paketa i da pristupe internet televiziji na sajtu Telekoma.

Korisnici Telekoma će, takodje, sve televizijske kanale moći da prate i preko mobilnog telefona, za šta će im biti potrebna 3G usluga.

Direktor Telekoma Branko Radujko kazao je da se je "budućnost telekom biznisa u razvoju širokopojasnog interneta i u multimedijalnim sadržajima" i prokomentarisao odluku te kompanije da za 7,7 miliona evra dokapitalizuje "HD WIN", koja uredjuje i emituje "Arenu sport".

"Prepoznali smo Arenu kao najatraktivniji sportski kanal u regionu. Dokapitalizacija je sprovedena radi razvoja OPEN IPTV-a", kazao je Radujko. On je precizirao da je odluka o kupovini "Arena sport" kanala doneta i u cilju širenja Telekoma i na hrvatsko tržište.

"Ta odluka predstavlja još jedno širenje Telekoma, pošto je Arena osim u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori prisutna i u Hrvatskoj", rekao je Radujko.

Beta

telekom srbija