PET PUTA SAM PALA U NESVEST, PRIJAVILI SMO GA POLICIJI: Majka Aleksandre Nikolić očajna zbog napada Filipa Cara na njenu ćerku

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja svoje ćerke i njenog sada već bivšeg dečka Filipa Cara u "Zadruzi".

Njena majka nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu ćerku. Zbog ovih jezivih kadrova iz "Zadruge", Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla da odgleda do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvest.

Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kako je priznala, Aleksandrina sestra je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja rešila da presavije tabak.

- Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. J* bem li mu poreklo, obolela sam od njega. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja da odgledam onaj snimak, pala sam pet puta u nesvest - rekla je Slovenka.

Podsetimo, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbeđenje je sprečilo dalji razvoj svađe.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra NikolićFilip CarSlovenka NikolićZadrugaZadruga 6