JA SAM KAO MOJ DEDA, A ON JE UMRO OD ALKOHOLA: Ana Nikolić otkrila porodične tajne i detalje braka sa Rastom

Poznata pevačica Ana Nikolić bila je gost emisije "Magazin In" i tom prilikom javno progovorila o teškim porodičnim temama. Naime, Ana je najpre otkrila zbog čega je bila prinuđena da blokira broj telefona rođene babe, a onda je progovorila i o dedi koji je bio alkoholičar i kog je porok koštao života.

Nakon toga, ona je svoj razvod od Stefana Đurića Raste uporedila sa razvodima svoje bake i majke, pa priznala zbog čega je zadržala njegovo prezime.

- Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! Baba, ideš na blok na nekoliko dana. Zove me i kaže: 'Kad ćeš da pevaš? Hoću da umrem, kad ćeš ti da pevaš nešto?!' Žena me zove po 70 puta. Ljudi su počeli da misle da mi je to neki dečko... Ja joj kažem da mi nešto telefon nije radio... Javi mi se. Posle je odblokiram. Zamisli da svaki dan slušam njene priče. Moja baka se razvela pre 100 godina kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola. Bio je Vaga u horoskopu kao i ja. Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK klasični. Pomešao se pogrešni DNK. Šta da radim - rekla je pevačica i nadovezala se na svoj sučaj.

- Ja sam se udala i takođe razvela. Ja nikad nisam htela da budem žrtva kao moja majka, žrtva mojih loših izbora. Zadržala sam prezime, i dalje sam Đurić. Tako sam tradicionalno vaspitana. Moja baka je uvek volela mog dedu, jer se jako rano razvela. Uvek ga je volela, pred smrt mu je kuvala ručkove, slala... Nešto slično kad kad sam ja išla kod Raste u CZ. Živeo je tamo kao beba, spava, trenira... - otkrila je Ana.

Pevačica se potom dotakla svog trenutnog emotivnog statusa, ali i nekadašnje velike ljubavi sa bivšim mužem, reperom Stefanom Đurićem Rastom. Pevačica se osvrnula i na turbulentne periode njihove ljubavi, ali i na razvod do kojeg je došlo usled njihove prevelike sličnosti, a u trenutku Anine najveće ljubavi prema njemu.

- Svi životni partneri se biraju iz senke. Zavisi čija figura je bila dominantnija - majka ili otac. Slobodna sam i sama, ali to mi nije uslov za sreću. Ostvarena sam kao majka. Nikad nisam sama jer imam dete, ali da mi fali partner kao partner to da. Ja sam osoba kojoj je bolje ništa nego išta. Ja sam naivna, ne glupa, ali želim da verujem kad mi kaže da me voli - rekla je Ana, a onda otvorila dušu o ljubavi i razvodu sa Stefanom Đurićem Rastom.

- Ja još verujem da negde postoji moja polovina, savršena polovina, mada Rasta jeste bio moja polovina. Mi smo indigo. Mi smo kao blizanci, opozit, ogledalo. Više nego moj brat i ja koji smo odrastali u istoj porodici. Dva smo ista karaktera i temperamenta, niko neće da povuče ručnu i da malo promeni sebe, ni milimetar. Dva narcisa zlostavljača, teško! Sve je to u redu, rokenrol život. Gađali smo se stvarima, letele su stvari, potpisivali se po kolima... Kad je došlo dete nisam imala luksuz da sebi to dozvoljavam. Nije osuđena da živi od starta u haosu. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu od svega što se dešavalo s Rastom. Od dva zla sam izabrala manje. Rasta je bio mlad, nije da je baš bio nepsreman za roditljstvo, ne znam ni ja šta je, ali nije uspelo. Ne mislim da se različitosti privlače. Ljubav se nije potrošila, ja sam podnela papire za razvod kad sam ga najviše volela. Najteža, ali najispravnija odluka. Mnogo sam patila... Zbog sreće svog deteta i mira kakav sam ja zamislila to sam i uradila. Ja sam Teša Tešanović, pod mač, bato, i to je to. Kod mene je tolerancija ogromna, nebo je granica. Kad Vagi jednoj pređeš tu liniju onda stvarno nema nazad. Ja sam sve bila u vezi - spremačica, čistačica, klozetarka - otkrila je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink - YouTube/PrintScreen

ana nikolićCZrastastefan đurić rastaTara Đurićzatvor