NIKO NE MOŽE DA IM ODOLI: U koja tri znaka Zodijaka se rađaju najlepše žene?

Lepota je sigurno mnogo više od fizičkog izgleda. To je "ono nešto" što dolazi iznutra... Ako je verovati horoskopu, u tri znaka se rađaju najlepše žene.

Ribe – Najlepši horoskopski znak

Žene rođene u znaku Riba, smatraju se najlepšim kako zbog svoje kreativnosti, tako i zbog saosećanja koje imaju prema drugim ljudima. Kada je fizički izgled u pitanju Ribama bi mnogi mogli da pozavide na savršenim stopalima i prstima. Takođe, jedan od njihovih glavnih aduta su lepe oči.

Devica – Najšarmantniji horoskopski znak

Najjače oružje svake Device su reči i smisao za humor. One mogu da vas očaraju u samo nekoliko rečenica. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku najčešće imaju izvajano telo, plene svojim uskim strukom i naglašenim bokovima. Ukoliko vam na plaži "zapadne za oko" neka lepa i zgodna devojka, velika je verovatnoća da je to upravo Devica.

Lav – Najzanimljiviji horoskopski znak

Možemo reći da Lav vlada srcem. Njihova osećanja su najčešće iskrena, jer oni kad vole, stvarno vole. Žene rođene u ovom znaku najčešće krasi bujno poprsje, pa ne čudi što je upravo to ono što muškarci prvo primete na njima. One zbog toga imaju visok nivo samopouzdanja. Lavice jednostavno znaju da uživaju u ljubavi.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

astrologijahoroskophoroskopski znacihoroskopski znaklepotanajlepši znakzodijak