NIJE ZALJUBLJEN U NJU, IZ SAŽALJENJA JE U VEZI: Marija Kulić žestoko oplela po Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Anu Ćurčić.

- Da li će Zvezdan do kraja života ostati sa Anđelom ili će ga brzo smoriti? - glasilo je pitanje.

- Ne bavim se Anđelom i Zvezdanom. Zvezdana poznajem jako dugo, odnos prema životu je kako se ponaša u životnim okolnostima i zato mislim da neće opstati. Želim im svu sreću, od srca, ne zanima me šta rade i šta pričaju. Ja sam ovde okrenuta sebi do kraja i izboriću se, to je od danas moj stav - govorila je Ana.

- Rekla je da ću 7 i po minuta izdržati sa njom, ne da se ne bavi nego ima i prognozu koliko ću izdržati. Bavi se i zna koliko ću izdržati sa njom - rekao je Zvezdan Slavnić.

- Sve što sam rekla, stojim iza toga. Mislim da će opstati kako Zvezdan bude želeo, on se pita mnogo - poručila je Ćurčićeva.

- Istina je da je pre 7 dana rekla da nećemo 7 minuta opstati napolju i pitala ga je da li misli da će ga jedna žena voleti kao ona. Ja sam optimista i verujem da ću do kraja života da budem. Prvi put osećam ovakvu ljubav i prvi put volim. On se pita, muškarac je, stariji je dosta i to je normalno. Ja sam se u prethodnim odnosima pitala više, sad sam se promenila i osećam se kao žensko. Nadam se da ću sa njim ostati do kad Bog kaže - govorila je Anđela Đuričić.

- Da li veruješ da nisi Anina interesna sfera? - pitao je voditelj Anđelu.

- Ne verujem zbog toga od pre nekoliko dana, ali kroz neki vremenski period će verovatno da se fokusira na sebe i zbog onoga što je došla. Ako ne bude više provokacija i dobacivanja, verovaću joj - dodala je Đuričićeva.

- Za sedam i po minuta sam rekla zbog Zvezdana, nisam htela nju da provociram. Ja njega poznajem da li zbog ponašanja i ljubomornih scena, ovaj intezitet pažnje njemu napolju ne prija - rekla je Ana.

- Kad ste govorili o vašem odnosu on je istakao da mu je manjkalo pažnje, a da si bila posvećena sebi i poslu? - pitao je Tanasijević.

- Ja samo pričam o Zvezdanu sad, a on ako će da bude iskren reći će da je tako - rekla je Ana.

- Ja vidim da ta veza zavisi iskljčivo od Zvezdana i on je taj koji je raskidao vezu, a ona je ta koja je uvek plakala i molila. Zvezdan joj priđe da vidi zašto plače, pa se pomire iz sažaljenja, kao da oseća krivicu, pa je iz sažaljenja u odnosu. To je najporažavajuće. Bez obzira kolika je razlika u godinama on kaže šta želi u životu. Ne odgovara mu ništa. On zbog svađe sa Anom i onoga što ona iznosi ovde, revolta prema Aninom ponašanju on zadržava vezu sa Anđelom. On bi ušao sa bilo kojom koja je htela, on se nije zaljubio u Anđelu. Njemu se sviđaju atraktivne i lepe devojke, bio bi sa svakom koja bi htela sa njim - komentarisla je Marija Kulić.

- Zbog čega raskida brak od 13 godina preko televizije, zbog devojke u koju nije zaljubljen? - pitao je Darko Tanasijević.

- Njemu nije odgovarao odnos sa Anom, nije Anđela ta. Ona je neko prolazan, a u Aninon ne treba da bude niko i ništa. Njemu se nije dala prilika, devojke su bile zauzete i u drugim vezama. Oni su za dva-tri dana uspostavili kontakt da se ne odvajaju, ona je tražila zadatak. U tom periodu najviše je Anđela pokazala da joj je stalo do veze sa Zvezdanom, a ove su i htele i nisu. Sa Miljanom je bila igra i flert, dodirivanje za šankom, ali nisu provodili vreme. Možda je gledao prošlu sezonu i video da je bez greške, da prekrati ovo. Oni ako budu zajedno napolju to će da bude sažaljenje i plakanje - komentarisala je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela Đuričićmarija kulićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić