BILA SAM SAMOŽIVA, IZVINITE ZBOG SVEGA: Anđela Đuričić se u suzama obratila porodici (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima, zadrugarka Anđela Đuričić razgovarala je sa Drvetom Mudrosti.

- Drvo, ja sam se sada probudila, a Zvezdan je odmah došao. Vidim da nedostajem Zvezdanu, on stalno dolazi kod mene, a danas mi uopšte nije dan, a on je tu da ga ulepša - počela je Anđela.

- Zvezdan i ja smo super, imamo miran odnos. Lakše nam je, nemamo toliko pitanja, i sada nam je lagano. I on i ja se trudimo jedno oko drugog, on meni sada donosi da jedem i to mi baš znači. Sa druge strane Ana i ja ne komuniciramo uopšte, ranije smo se svađali, a sada ne komuniciramo, jer ona i Zvezdan rešavaju svoje porobleme, ona njega provocira, on jako ružno reaguje. Ona govori da ga nijedna žena neće čuvati kao ona, po tome vidim da ima emocije, ali ona na mene svakako ne utiče, a on kada ima problema je nervozan. Nadam se njihovim normalnim razgovorima i da će ona imati sreću, a njegova sreća je kraj mene - rekla je Đuričićeva.

- Kakav je tvoj odnos sa Anom Spasojević? - upitalo je Drvo.

- Ona se meni nije javila juče posle komentara. Njoj je Ćurčićeva rekla da je bezlična, a onda ju je sinoć nahvalila, i rekla da je ona prava za Bilala. Meni nije jasno to, šta se tu dešava, nije mi jasno što je ona pričala sa Anom Ćurčić, a ovamo priča sa mnom i sa Zvezdanom. Meni nije jasna moja Ana, šta je ona tražila kod nje, a potom i pitanje o mom dečku. Vreme će pokazati, deluje mi šta god da se desi, ona je uvek bila uz mene, ali sada mi je čudnio šta se sve dešavalo. Ja sam nju zaista zavolela, ali ne bih volela da se to prijateljstvo naruši, ja u afektu kažem svašta, a njoj sam rekla: "Gubi se, mrzim te" - rekla je Đuričićeva.

Tokom razgovora Anđela je progovorila o današnjem danu i tome koliko joj teško pada.

- Danas mi nije dan, iskreno da ti se poverim. Nervozna sam danas, a srećna sam jer je Zvezdan tu, on je tu za mene uvek. Danas nije moj dan. Ja danas 16. mart mi ja haos, sanjala sam porodicu, a to me je dotaklo. Bio je okej san, ali mi nije svejedno. Sanjala sam da sam diskvalifikovana, i da sam pošla kod drugarice, moje kume u Beograd, a onda kući kod mojih, a oni su me dočekali kao da se ništa nije desilo. Sve je bilo kao i uvek, a onda sam molila da me vratite kod Zvezdana, a danas ću biti u minus fazi, a 16. mart je i prošle godine pao na "Pitanjima gledalaca". Bitan je to datum za moju porodicu, iako sam sanjala njih srećne. Meni je sve i svašta u glavi danas - rekla je Anđela i dodala:

- Moram da se obratim porodici. Mama, tata, Jelena, Vuče, volim vas, nadam se da ste dobro i izvinite zbog svega, razmišljam o vama svakog dana, i molim vas da sve bude u redu. Iako vas ne spominjem, ne izlazite mi iz glave. Bez obzira što sam ispala samoživa i što sam mislila samo meni da bude dobro, stvarno nije tako, razmišljam o vama svakoga dana. Mama, molim te, samo da sve bude u redu. Nadam se da vam nisam neke probleme nanela, jer to ne bih mogla da podnesem - progovorila je Đuričićeva sa suzama u očima.

Podsetimo, Anđela je u "Zadruzi 5" otkrila da bi njenom bratu koji je nažalost poginuo, na današnji dan bio rođendan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić