MILA ĆE BITI STARIJA SESTRA: Jelena Pešić ponovo u drugom stanju

Voditeljka RED televizije i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Pešić ponovo je u blagoslovenom stanju, nakon što se pre osam meseci porodila i na svet donela ćerku Milu.

Jelena je za Pink.rs potvrdila ove vesti i otkrila u kom je mesecu trudnoće, kog je pola beba i koja imena su za prinovu smislili ona i njen suprug Mladen Vuletić.

- Istina je da sam ponovo trudna! Krili smo lepe vesti skoro četiri meseca, ja sam sada u četvrtom mesecu trudnoće i saznali smo i pol bebe. Stiže još jedna devojčica u naš dom, mi smo presrećni, jer smo baš i želeli dve ćerke, odnosno da Mila ima sestru. Nismo do sada želeli ništa da otkrivamo jer sam prethodno imala komplikacije, Mila je prevremeno rođena u osmom mesecu i nisam želela da se vest širi dok ne budemo sigirni da je sve kako treba - rekla je Pešićeva i dodala:

- Beba nam stiže u avgustu, imena smo smislili. Zvaće se ili Miona ili Damjana. Ja sam za ime Miona, a Mladen za Damjana, ali svakako se ja tu pitam. Priželjkujemo i sina u budućnosti, ako Bog da. Mila je super, Mladen voli da kaže da može celu kuću da prevrne, samo da nema dečka što duže.

Izvor: Pink.rs
Foto: jelena_pesic_official/Instagram

bebadrugo stanjeJelena PešićMila Vuletićmladen vuletićtrudnoćaZadruga