IMA SJAJNIH MUŠKARACA, A KOD MENE MRTVO MORE: Nataša Bekvalac otvorila profil na "Tinderu"

Pevačica Nataša Bekvalac provela je nekoliko dana sa ćerkama u Parizu. U emisiji "Prvi red" na televiziji K1, otkriva, da li je grad ljubavi promenio njen emotivni status, ali i kako je završila na popularnoj aplikaciji za upoznavanje.

- Kod mene je bukvalno mrtvo more. Volela bih da vam se pohvalim nekim dečkom, ali ništa ni na vidiku. Ima sjajnih muškaraca zaista, ali mislim da sam ja već pet godina u jednoj fazi rasta i gde jako poštujem sebe. U roditeljstvu sam sama i ta uloga mi je najvažnija. To je energija koja te poprilično obuzima i maksimalno sam posvećena poslu. Tako da ljubav mora da bude baš magična, da bih mogla da je prihvatim - kaže Nataša i dodaje da je teško biti samohrani roditelj u današnje vreme, ali je sa druge strane i veliko.

Popularna pevačica godinama se borila sa teškim situacijama, a pred kamerama je otkrila da li je hrabra, luda ili "teška".

- Luda sam po rođenju, a hrabra po čuvenju - rekla je pevačica kroz osmeh, a potom otkrila i kako je završila na popularnoj aplikaciji za upoznavanje "Tinder".

- Jednom sam se šalila. Tokom puta u Makedoniju, gde smo imali mnogo nastupa, videla sam da dečaci iz mog benda to rade, pa sam želela da otvorim i ja, ali su me jako brzo izbacili sa aplikacije, jer nisam znala da odgovorim na neka sigurnosna pitanja - objasnila je pevačica u svom stilu.

Inače, Nataša Bekvalac pripremila je novi album koji će uskoro predstaviti publici.

- Radim svakodnevno na njemu. Sve pesme su skoro završene i jako sam ponosna na njega - zaključila je pevačica.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

ljubavnataša bekvalacroditeljstvoTindertop_slider