ZADRUGARKIN OTAC ODAO TAJNU: Otkriven honorar Maje Marinković u "Zadruzi 6"

Maja Marinković jedna je od glavnih akterki šeste sezone rijalitija "Zadruga", a ugovor za aktuelnu sezonu potpisala je samo nekoliko dana nakon raskida sa Petrom Raspopovićem Pecom, inače suprugom njene tadašnje najbolje prijateljice, Aleksandre Subotić.

Shodno tome da je poznata kao skandal majstor, ni ne čudi to, da je jedna od najplaćenijhih rijaliti učesnika ikad.

Kontroverzna starleta dugo je vodila pregovore sa čelnicima "Pink" televizije, a ako je suditi po izjavi njenog oca, Radomira Takija Marinkovića, ona za samo mesec dana zaradi čak 15.000 evra, što normalan svet, ne zaradi ni za godinu dana poštenog rada.

Naime, kako je Maja zbog fizičkog obračuna sa Milicom Veselinović kažnjena mesečnim honorarom, njen otac Taki se vidno razočaran oglasio i tom prilikom izlanuo.

- Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje... To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu - izjavio je Taki.

Podsetimo, starleta je od početka ove sezone izmenjala nekoliko partnera, a svađe sa cimerima su joj maltene svakodnevica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

honorarmaja marinkovicTaki MarinkovićZadrugaZadruga 6