HAOS NA RIJALITI IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Maja Marinković pobesnela zbog zbližavanja Milice Veselinović i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković napala je Filipa Cara zbog toga što je čula da je bio u pušionici sa Milicom Veselinović.

- Jeb*o te Taki Tadža, smrad debeli. Taki Tadža, smrad debeli, jeb*li smo ti kur*u. Maja, Maja, lizala mi ja*a - pevao je Car.

- Gu*e ti tatu u Crikvenici u du*e, je*u ti fanovi sestru - rekla je Maja.

- Jedini fan ti je prijatelj, sve ti je prijateljica Taki Tadža izje*o - rekao je Filip.

- Ka*a ti se sestra sa fanovima - rekla je Marinkovićeva.

Maja je nastavila da provocira Filipa Cara, te se on u jednom trenutku zaleteo ka radionici, gde je uzeo njen džak i počeo da se otima sa njom.

Nakon toga, Car je bacio bundu u jezero, a potom i džak sa bundama o pod, dok je Slađa Lazić sve vreme držala Marinkovićevu i umirivala je.

Obezbeđenje je poletelo ka Maji i Caru u radionici, gde je došlo do okršaja.

Nakon što su Car i Milica razgovarali u pušionici, Marinkovićeva je skakala po njenom krevetu. Maja je histerisala po imanju, a onda otrčala do sobe za rehabilitaciju kako bi uzela stvari Filipa Cara.

Uplašen za svoje stvari, Filip je otrčao do rehabiliracije, a Veselinovićeva je sve vreme bila uz njega.

U jednom trenutku, oni su uleteli u radionicu i uzeli Majine stvari kako bi se osigurali da neće dirati njihove stvari.

Marinkovićeva je nakon što su se Car i Milica zatvorili u sobi za rehabilitaciju uzela Miličinu posteljinu, a potom krenula da je baci u jezero. Veselinovićeva je to videla pa je uzela Majine bunde i takođe ih bacila u jezero. Obezbeđenje je sve vreme razdvajalo pomahnitale zadrugarke da ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Filip Carmaja marinkovicZadrugaZadruga 6