JA NISAM ANA ĆURČIĆ DA MU PRELAZIM PREKO SVEGA: Anđela Đuričić raskinula sa Zvezdanom Slavnićem zbog njegovog odnosa sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković dovela je Zvezdana Slavnića u spavaću sobu i požalila mu se na provokacije Anđele Đuričić na njen račun.

- Slagaću te, ali ne mogu do detalja da se setim. Rekla je kao: "Eto zašto ja nemam komunikaciju sa Majom, jer sam sa Aleksandrom pričala u "Magazinu In" rekla mi je sve, pokajala se, a sa Majom nemam komunikaciju". Pritom, ako se neko pokajao, ne znači da se to nije desilo! Zato sam ja rekla: "Vidimo se na afteru" - rekla je Maja.

- Ako ja tebe smatram i smatarću te, ja sam tebi nebitan u životu, kao što si i ti meni, gotivim te. Ako ti treba ovde da kažeš na konto male devojčice, da ti treba to da joj kažeš. Ona meni kaže da Aleks nju ne provocira - rekao je Zvezdan.

- Nisam je čak ni provocirala - rekla je Marinkovićeva.

- Maki, ti si jedina koja je provocira od žena koja je povezivana sa mnom. Ako ona radi nešto perfidno, dođi i reci mi. Pošto ja tebe smatram i mangupom i barabom i da koliko god se praviš blentava, nisi blentava. Ako ona tebe čačka, reci mi - rekao je Slavnić.

- Nije me čačkala, nego sam se uvredila - rekla je Marinkovićeva.

- Evo ja da te zamolim da mi kažeš to. Ja ću da joj naribam usta ako je to tako - rekao je Zvezdan.

- Ja sam samo rekla: "Vidimo se na afteru, ako Zvezdan bude bio slobodan" - rekla je Maja.

- Možeš da se smeješ koliko hoćeš, ja sam ozbiljan. Ja i dalje, bez ikakvog razloga i ičega, kažem da tebe gotivim. Šta god da rekao tebi tvoj neki, ne bih rekao ništa protiv tebe, kao što nisam reagovao za malog (Bilal). Ako je ona zaljubljena devojčica, pusti je - rekao je Zvezdan.

- Ona je rekla da je Aleks ne prvocira, a da je ja provociram, prestala sam... Nisam ja to rekla tek tako i iz čista mira - rekla je Maja.

- Ne treba da ti pričam ništa. Kad bi ona čačkala, kažeš mi. Budi iskrena u tome da nisi čačkala. Ako je stvarno uradila dve gluposti, onda mi kažeš, ali onda nemoj da mi budeš "nja, nja, nja" - rekao je Slavnić.

- U pravu si - rekla je Marinkovićeva.

Zvezdan je nakon dužeg razgovora sa Majom otišao kod Anđele Đuričić i napravio totalni haos u kući.

- Šta da poslušam, šta? Zato što sam četiri minuta duže pričao sa Majom - kazao je Zvezdan.

- Nek me pusti da pričam kako se osećam - rekla je Anđela.

- Problem je zato što sam ja dva minuta duže pričao sa Majom i ona mene kao sad ostavlja - rekao je Slavnić.

- Ja sam mu rekla da ode do Maje i kaže joj da prekida komunikaciju sa njom, njega nema 25 minuta. Ja shvatam da to već prerasta u komunikaciju. Kada se vratio rekla sam mu da dobija šut kartu - rekla je Đuričićeva.

- Videćeš da mu ništa nisam ni zamerila, onda mi je zamerio za guaranu. Neću da budem sa nekim ko je tu samo da bi me ispoštovao. Zato sam to sve rekla iz revolta. Provocira me bez razloga - pričala je Anđela.

- Pričao sam o onome da je ona izjavila za Maju - rekao je Zvezdan.

- Maja nju provocira - rekla je Ivana Šopić.

- Ona ga je slagala, nisam je provocirala - rekla je Anđela.

- Ja ću sada iz poštovanja, ne prema njoj, nego prema Zvezdanu da prećutim. Ona je ustala da uzdigne Aleksandru, a da ponizi mene. Ja sam se ubacila i spomenula after - rekla je Maja.

- Da li neko misli da sam ja htela da ponizim Maju? Niko to ne misli, a da li neko misli da mene Maja provocira? Da, svi to misle - prodrala se Anđela.

- Majo, šta ste pričali 20 minuta, o čemu - pitala je voditeljka.

- Ivana, iskreno da ti kažem, videla si ti po mojoj reakciji. Ja se stvarno jesam pronašla... Ispričala sam mu šta se desilo. Zvezdan je rekao da mene gotivi i da ne želi da ja prvociram, ali da sam se osetila prozvanom. Indirektno - rekla je Maja.

- Ja sam se obratila Filipu Caru, nisam te spomenula... Kad ti dozvoliš Ani! Ne želim da budeš iz poštovanja u vezi sa Anđelom, zato sada Anđela kaže: "Kraj!" - odbrusila je Anđela Zvezdanu.

- Pošto je došao i rekao mi je: "Sada bih te ponizio, ali nisi zaslužila. Iz inata bih sedeo pored nje celu noć. Do kraja ću te ispoštovati i ostati sa tobom, a zbog ovoga ne bih ostao sa tobom napolju ni tri minuta". Neka sam najgora, neka sam ljubavnica, ali ili me voliš ili me ostavi. Neću ljubomorne scene! Ja sam rekla da ide sa Anom i da razgovara, ja sam govorila: "Pusti Anu da priča, ima pravo na sve". Koliko god ja vama izgledala da volim Zvezdana, ja više volim sebe. Ja mu nisam Ana Ćurčić da mu prelazim preko svega! - urlala je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić