ON JE PRAVI RATNIK, NIKAD NE ODUSTAJE: Nemanja Gudelj uputio reči podrške bratu Dragiši nakon što je preživeo zastoj srca na utakmici (FOTO)

Fudbaler Dragiša Dragi Gudelj pre dva dana kolabirao je usred meča. U 11. minutu utakmice mladi sportista srušio se na terenu i ostao da leži bez svesti. Poznati dvadesetpetogodišnjak imao je srčani zastoj i lekari su mu brzom reakcijom spasili život.

Njegov stariji brat, reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj juče je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio Dragišinu fotografiju iz bolnice i zahvalio se svima na velikoj podršci u teškim momentima.

- Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi - napisao je fudbaler španske "Sevilje" i dodao:

- Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. Pravi ratnik već stoji! Nikada ne odustaje! Hvala vam - dodao je reprezentativac Srbije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nemanjagudelj/Instagram

Dragiša Dragi Gudeljnemanja gudeljtop_slider