HLEB NIJE NAŠ PRIJATELJ: Jelena Gavrilović otkrila tajnu vitke linije

Jelena Gavrilović važi za jednu od najstilizovanijih srpskih glumica. Poznato je da vodi zdrav život, a sada je otkrila čemu duguje takav izgled.

Ona uglavnom praktikuje poseban režim ishrane koji ne isključuje slatkiše. Neke namirnice izbegava, a ističe da svako uz te trikove može da izgubi šest kilograma.

- Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije - rekla je Jelena za "Stil" i otkrila šta je izbacila iz ishrane.

- Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7, 8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni, skinuće u startu već 6 kilograma - rekla je Jelena.

Na njenom meniju su i voće i povrće, a sebi i svom partneru Dariju najviše voli da pripremi salate sa povrćem i ribom. Kako je jednom prilikom izjavila, nikada ne preskače doručak.

- Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem "džank dan", kada jedem sve što poželim - ispričala je glumica.

Izvor: Zadovoljna.nova.rs
Foto: jelenagavrilovicofficial/Instagram

ishranajelena gavrilović