NAŠ SREĆAN DAN: Ana Sević otkrila delić atmosfere sa proslave 1. rođendana sina Simeona (FOTO)

Poznata pevačica Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem početkom marta prošle godine dobila je sina Simeona.

Naslednik zaljubljenog para napunio je godinu dana, a ponosni roditelji pre nedelju dana upriličili su glamuroznu proslavu ovim povodom u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Slavlju je prisustvovao veliki broj rođaka i prijatelja skladnog para, a ponosna majka odlučila je da sa fanovima na društvenoj mreži Instagram sada podeli delić atmosfere sa žurke.

- Naš srećan dan! Hvala dragom Bogu na mojoj porodici, familiji i prijateljima! Hvala svima koji su zajedno sa nama proslavili Simeonov veliki 1. rođendan! Napravili smo žurku za pamćenje, žurku koje ćemo se svi sećati sa osmehom na licu! Te momente ćemo pamtiti i prepričavati zauvek! Vi ste učinili naš poseban dan još posebnijim i hvala svima na lepim željama! Volimo vas - napisala je atraktivna folkerka pokraj porodičnih fotografija.

Podsetimo, osim Simeona, Ana je suprugu podarila i ćerku Senu, koja je na svet došla u decembru 2020. godine. Inače, Sevićeva sa folkerom Darkom Lazićem ima naslednicu Lorenu, koja će u julu proslaviti 9. rođendan.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anasevicofficial/Instagram

ana sevićDaniel NedeljkovićLorena Lazićsena nedeljkovićSimeon Nedeljkovićtop_slider