ASTROLOZI OTKRIVAJU: Koji su najbolji i najgori datumi za venčanje u 2023. godini?

Ako planirate da ove godine pravite svadbu, astrolozi tvrde da su dva datuma posebno srećna za stupanje u bračnu zajednicu, dok bi se jedan mogao pokazati poprilično nepovoljnim.

Saznajte koji su najbolji, a koji najgori dani za uplovljavanje u bračnu luku u 2023. godini.

Najsrećniji datumi

17. jul 2023.

Parovi koji stavljaju naglasak na porodicu i decu trebalo bi da razmisle o venčanju 17. jula. To je datum kada će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Ovi će parovi ostvariti blizak odnos pun sloge i zajedništva.

14. oktobar 2023.

Na ovaj dan odvija se pomračenje Sunca. Mesec i Sunce biće u Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što će da donese toliko potreban sklad u bračni život. Prstenasto pomračenje čini ovaj datum jedinstvenim, jer se ovakvo pomračenje događa samo jednom godišnje ili svake dve godine.

Najnesrećniji datum

2. septembar 2023.

Ako postoji datum na koji bi trebalo da izbegavate venčanje, to je 2. septembar 2023. Merkur će tog dana biti retrogradan, a to može da utiče na komunikaciju između para. Ali i Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton takođe će biti retrogradni. Jedina planeta koja će se kretati direktno je Mars, planeta rata i akcije, što može da upućuje na česte svađe.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

datum svadbedatum venčanjahoroskopnesrećan datumsrećan datumsvadbavenčanje