OSKRNAVILA JE SEBE KROZ TU VEZU: Zvezdan Slavnić ponovo žestoko udario na odnos Ane Ćurčić i Ace Bulića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Anđeli Đuričić.

- Kad bi hipotetički znala da Ša na Anino primanje Tare u kuću gledao kao gest, da li bi se posramila što si na tako jadan način pokušala da ukanališ Anu?

- Naravno da je ljudski gest. Nisam ja to zamerila, to se izvuklo iz konteksta. Samo nema potrebe da devojku koja je bila u istoj situaciji kao ja braniš, a mene pljuješ. Ako sam ja najgora, onda je i Tara. Treba da gleda na isti način i nju i mene jer smo u istom delu - rekla je Anđela.

- Da li bi ti na isti način gledala lopova koji tvom ocu ukrade novčanik i automobil ili ako taj lopov to uradi mom ocu? - pitao je voditelj.

- Na svakog lopova bih gledala isto. Ja sam u istom košu kao devojke koje su ovo uradile. Poenta je da samo treba da ima isto mišljenje i o meni i o njoj - rekla je Đuričićeva.

- Odgovor nema veze sa životom s obzirom kako se ponela na to primanje Tare u kuću. Drago mi je da si dao taj primer. Ovo je njena odbrana jer je dovedena u ćošak. To jeste ljudski gest. Veruj mi da ja sa Tarom nikad nisam pričala sa Ša. Ja sam Taru videla dva puta u životu. Nisam niko i ništa da sudim u njenom životu, a ova devojka se umešala u moj život. Ja jesam bila ljubomorna na Anđelu i jeste me bolelo, ali stvari se brzo menjaju. Kad si u vezi sa nekim dva meseca pa doživljavaš nervne slomove zbog Aleksandre i Maje, kako onda Ana treba da se oseća posle 13 godina? Po meni je ovo velika vadilica na koju ima pravo - rekla je Ana Ćurčić.

- Kad sam imala taj nervni slom rekla sam: "Kad Ana može posle 13 godina gde ga je volela kao Boga i bila mu verna, mogu i ja ako su te stvari istinite, a ispostavilo se da nisu" - rekla je Anđela.

- Ja sam po njihovom mišljenju najgora majka, šizofreničarka koja je tukla decu, ja sam to doživela od svog partnera ovde. Osuđena sam od njega da sam tukla svoju majku, a sa druge strane sam neko ko je njegovu majku čuvao. On je mene osudio da sam je tukla, a njegovu čuvala. Onda sam kao neko ko svoju decu voli najviše na svetu ostavljala gladne i maltretirala - rekla je Ana.

- Ti si zlo jedno, go*no veliko koje je upalo u živo blato. Radiš i dalje ovo, sram te bilo. Ako ne voliš mene i njih, voli svoju decu koju si lagala i kojima si se verovatno zaklela za smrdljivu kockarnicu. Ja sam ove stvari koje je izgovorila demantovao. Nisam rekao da je ostavljala decu gladene već da je došla i lagala ih. Ja sam ti ostavio pare, a ti si rekla da si ih potrošila. Odakle ti - rekao je Zvezdan Slavnić.

- Oskrnavio je moju prvu vezu gde je doveo u pitanje sve ono što sam ja nazivavši me najvećim blamom Beograda. Pitala bih ga da li on išta zna o toj mojoj vezi ako je bio moj dobar drug za vreme zabavljanja sa tim čovekom. On ne zna ništa iz odnosa mog i njegovog, zna samo u nekim situacijama kad je bio uz mene. Ana nikad nije dovela u pitanje ništa vezano iz njegovog, samo iz našeg života. Rekao je da me je čovek tukao, maltretirao i da sam živela sa babom. Neka mi ispriča kako se desilo da sam izgubila dete, ali on nema pojma i zaboravio je mnoge stvari jer tako olako prelazi jer ga ne boli. O njegovom detetu nisam rekla ružnu reč. Na kraju sam dobila još i pljuvačku - rekla je Ana.

- Svime što radi ja mislim da ona meni želi loše i da me toliko mrzi, a u toj mržnji ima i mnogo ljubavi. Nisam ja orksnavio njenu prvu vezu nego je ona oskrnavila sebe kroz tu vezu. Znam ja koga je on vozio kolima, a nije tebe i gde je bio dok si bila kod kuće. Zamerzeo sam tog čoveka koji je mene pokušao da ispoštuje u nekim životnim stvarima, a sad ona priča tu neku bolesnu priču - rekao je Slavnić.

- Darko, ja tog čoveka nisam smela da spomenem u našoj vezi. Neću ti dati da blatiš njega. Sram te bilo. Ne dam ti da lažeš i da pljuješ po njemu. On i njegova porodica su od kad sam otišla, pa do dan danas bili uz mene - rekla je Ana.

- Zakuni se u decu da nismo imali telefonske razgovore o devet sati. Ona je Slvici jednom rekla: "Da nije bilo vašeg sina, ko zna gde bih bila". Ti si pukla i propadaš toliko brzo - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

aca bulićAna ĆurčićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić