DOKLE GOD SE SVAĐAMO OKO GLUPOSTI, NA PRAVOM SMO PUTU: Mirka Vasiljević progovorila o ljubavnoj vezi sa Vujadinom Savićem i odgajanju četvoro dece

Popularna glumica Mirka Vasiljević već jedanaest godina u emotivnoj vezi je sa nekadašnjim fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece.

Kako kaže, šale na njen račun joj ni malo ne smetaju, pa čak na pitanja koliko deca ima često kaže "koliko vam treba".

- Ja da živim u vremenu kada su živele naše bake i deke, imala bih mnogo, mnogo više dece sigurno. Uživam u tome, ali danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je dosta nezgodnije, ukoliko želimo da to bude i da se putuje i da se kvalitetno školuje, jede, pije, oblači - kaže lepa glumica.

Porodica Vasiljević-Savić važi za veliku i složnu, a kako je glumica priznala bar jednom u deset dana svi se skupljaju za istim stolom.

- Nas osnovnih kad se skupimo bude negde dvadesetak. U mojoj porodici gde smo Vujadin, deca i ja gledamo da nam jedan obrok bude zajednički, a ovo što se tiče familije, gledamo sigurno jedom u deset dana. Eto na primer, moja deca su najviše vezana za moju baku i deku. Oni su im na prvom mestu, pa tek onda svi - kaže Mirka Vasiljević.

Mirka je otkrila i da su joj baka i deka naveća podrška u životu.

- Gledam moju baku i deku, šta su sve doživeli, od momena kada su živeli na selu i nisu znali za mnoge stvari, do dolaska u grad i odlaska u inostranstvo, pa do toga da deka danas ima Instagram. I da naručuje svašta nešto preko interneta, a da mu je to kao detetu bila misaona imenica. A na sve to da je doživeo svoje praunuke i pošto nije imao vremena za svoju decu, a pošto su mene moji dobili mladi sad su tu. Oni su mi najveća pomoć i tu su za moju decu. Tako da kad god nešto ne može moja deca kažu "reći ćemo babi ili dedi", a to su ustvari njihovi prababa i pradeda - kaže Mirka.

Pošto još nije uplovila u bračne vode sa Vujadinom, Mirka kaže da bi volela da ima ogromnu svadbu sa čak 800 ljudi, ali da su njen i odnos njenog partnera s godinama samo bolji i stabilniji.

- Mnogo toga se promenilo od 19. godine, od kada smo zajedno. Evo već 11 godina. On je emotivno zreliji, ja sam, imamo decu... Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako možemo da se nasmejemo svađi, znači da mi nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali ja kako sam sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude. Ali deluje mi kao da je on, mislim da sam ja tu malo tolernatnija - rekla je lepa glumica za "Hype".

Izvor: Blic.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

mirka vasiljevićtop_slidervujadin savić