GOVORIM JOJ DA NIKAKO NE IDE MOJIM PUTEM: Katarina Kaja Ostojić iskreno o ćerki Nikolini i ljubavnom životu

Pevačica Kaja Ostojić u prvom braku sa Nikolom Dragojlovićem dobila je ćerku Nikolinu, koja ima dvadeset godina i živi u Majamiju. Pevačica je nedavno boravila na Floridi kod mezimice, a kako kaže iako su miljama udaljene jedna od druge, poverenje ne manjka.

Ono što jedino naslednicu uči da u ljubavi ne pravi iste greške kao što je ona radila.

- Ne znam da li mogu da budem dobar savetnik. Ali jedino što joj govorim da ne sledi moj put, nikako. To je definitivno jedini savet - rekla je Kaja i otkrila kakvog zeta priželjkuje.

- Volela bih da nađe nekog ko je pažljiv, neko ko je voli, s kim se razume, ko joj je pre svega prijatelj. To je najbolji recept za partnera - istakla je ona.

Na pitanje da li kako u njenoj pesmi najbolje prolaze smerne i prosečne devojke, Kaja odgovara:

- Pa da. Ove druge fatalnije ne baš. Ali smerne i prosečne su na duže staze.

Kaja se pre tri dana vratila iz Majamija puna pozitivnih utisaka.

- Bilo mi je predivno. Bilo je super vreme. U početku je bilo malo čudno, padala je kiša i svi su bili iznenađeni. Malo sam se izdeprimirala da će biti stalno tako vreme, ali je posle bilo super.

Sa ćerkom Nikolinom uživala je u svakom trenutku, jer vreme provedeno sa njom je za pevačicu dragoceno.

- Bilo je prvi put da idem kod nje da vidim gde je, šta je. Znate da nama treba viza, da je to jedna procedura. Ali sam oduševljena Floridom. Prosto je razumem kada kaže da neće da se vraća iz Majamija. Ni ja nisam htela da se vratim iskreno. Jako mi je teško palo. Sada imam vizu na 10 godina, pa se nadam da ću uskoro opet ići.

S obzirom na vremensku razliku, Kaja sa ćerkom ima poseban ritam kada je reč o komunikaciji putem telefona.

- To uvek bude u moje predvečerje. Tada je ona obično budna. Razlika je šest sati. Malo je bilo povuci-potegni na početku. Bilo mi je teško prvih nekoliko dana.

Prema njenim rečima, kada se vratila iz Majamija spavala je duže nego obično.

- Probudila sam se u tri poslepodne. Imam anksioznost što sam ustala u 15 časova.

Na pitanje da li bi mogla da se preseli kod mezimice, Kaja kaže:

- Da. Baš sam pričala sa nekim prijateljima da nemam posao i karijeru ovde da bih se sutra preselila tamo. Florida je prelepa. Svi maštaju da žive pored okeana, da im vreme bude lepo. Plaža gde si potpuno sam, samo beli pesak i tirkizna voda. Nema lepšeg prizora. Bila sam svuda, ali mi je tamo baš lepo.

Pevačica koja iza sebe ima buran ljubavni život, kako pišu domaći mediji, već neko vreme je u vezi sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem. Međutim, Kaja je misteriozna, pa ne želi da priča previše na tu temu.

- Ja sam uvek srećna. Sada sam zbog karijere euforična. To me je uzelo. Sve drugo je tu, može i ne mora - istakal je Kaja, a na pitanje da li je zaljubljena rekla je:

- Jesam. Zaljubljena sam.

Izvor: Blic.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

kaja ostojićkatarina kaja ostojićnikolina dragojlovićtop_slider