OSTAVLJA NEIZBRISIV TRAG: Koji znak Zodijaka nikada nećete preboleti?

Veza ili afera bila je neverovatno strastvena i intenzivna, a čak i sada kad se sve završilo, jednostavno ne možete da prestanete da razmišljate o zajedničkim trenucima? Ne brinite, to se događa češće nego što mislite.

Naime, gotovo svaki horoskopski znak ima pandan koji ga čarobno privlači, ali sa kojim veza jednostavno nije moguća. Ne ide s njim, ali ne ide ni bez njega. Saznajte koji horoskopski znak nikada nećete izbaciti iz glave...

Ovan

Ovan verovatno nikada neće zaboraviti Vagu. Ovde je neobuzdana strast susrela duhovnu romantiku i nastala je izuzetno uzbudljiva mešavina. Ovan retko nađe tako nešto.

Bik

Astrološki gledano, gotovo sve govori protiv kombinacije Bika i Strelca. Ali, možda će neočekivano sjajna energija između njih dvoje naterati Bika da dugo oplakuje ovu ljubav.

Blizanci

Blizanci i Vaga važe za dva leptira među horoskopskim znakovima. Možda je to i razlog koji je nadahnuo ovu ljubav. U svakom slučaju, katapultirala je Blizanca da zavoli visine sa kojih teško može da se vrati.

Rak

Kao osetljivi horoskopski znak, Rak često oplakuje svoje bivše. Međutim, Riba ostavlja duboki ožiljak, jer je njegova osećanja razumela bolje od bilo koga drugog.

Lav

Lagana i komunikativna Vodolija pokazala je Lavu kako se razvijaju i deluju prijateljstva i kako puštaju da tvoj sopstveni život procveta. Podrazumeva se da je egocentričnijem Lavu ovaj aspekt u životu nedostajao i biće uvek zahvalan Vodoliji na tome.

Devica

Na intelektualnom nivou Devica i Vodolija čine pravi par iz snova. Ali, Vodolija voli da ide dalje, ostavljajući Devicu sa neizbrisivim osećajem praznine.

Vaga

Vaga i Bik dele romantičnu dušu. Međutim, Vaga voli da se trči oko nje, ljubomorni Bik pokazuje rogove, što često rezultira raskidom! Međutim, Bik ostavlja trajni utisak na Vagu.

Škorpija

Veza Škorpije i Ovna jedna je od najstrastvenijih u celom svemiru. Ali, budući da se dva mala ratnika često svađaju, to jednostavno ne može da potraje. Međutim, Škorpija će morati dugo da traži pre nego što ponovo sretne nekoga poput svog Ovna.

Strelac

Strelac i Ovan vatreni su znakovi. Nije ni čudo što se kod njih rasplamsa vatrena ljubav. Oboje poštuju lični prostor koji je potreban drugom. To je odlika koja će Strelcu dugo da nedostaje u svim ostalim vezama. Ovi horoskopski znakovi neverni su u gotovo svakoj vezi, sa njima nikad ne znaš na čemu si.

Jarac

I još jedan horoskopski znak koji jednostavno ne može da zaboravi Vagu. Jarac je fasciniran njenom zaigranom lakoćom, jer mu upravo to nedostaje u životu. Dan bez Vage jednostavno mu se opet učini težim.

Vodolija

Vodolije su potpuno šokirane kada upoznaju drugu Vodoliju. U krajnjoj liniji, one najbolje poznaju promene raspoloženja i ispade samog sebe. Veza ne može da uspe, ali nijedno od njih nikada se neće zaboraviti.

Ribe

Ribama će nedostajati odanost Device. To ju je često spuštalo na zemlju. To će teško moći da urade oni koji dolaze nakon Device.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

astrologijabivsi partnerhoroskophoroskopski znakljubavloša ljubavnezaboravna ljubavpatnjaraskidtugazodijak