ŽELIMO BEBU, NAŠA SVADBA ĆE BITI ZA PAMĆENJE: Iva Grgurić najavila venčanje sa Nemanjom Petoševićem

Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", ispričala je da planira proširenje porodice i gala venčanje u Beogradu sa Nemanjom Petoševićem. Iva ističe da uskoro puni 30 godina i da je sada najbolji trenutak da se ostvari kao majka, jer je našla pravog muškarca.

Da li ti i tvoj partner planirate bebu?

- Planiramo bebu. Ja 1. maja punim trideset godina, mislim da sada u ovom trenutku mogu dati svoj maksimum svom detetu, da sam ranije rodila ne bi bilo dobro, jer sam se pronalazila. Dete ne treba ni u čemu da bude zakinuto, treba sve da mu se pruži. Naravno, važno je imati kraj sebe pravu osobu, a ja sam je našla.

Da li je sada tvoj fokus na bebi ili poslu?

- Prvo posao, ja vodim računicu čak i što se toga tiče. Kada rešimo sve što smo zacrtali, onda dete, da ne bi ispaštalo. Ne želim da njemu ili njoj fali najmanja sitnica, neću sutra da razmišljam da li da kupim skuplje ili jeftinije pantalonice ili ovu hranu. Moje dete će imati sve ili neću da rodim.

Da li planiraš svadbu?

- Planiram i to će biti svadba za pamćenje, ali polako. Sigurno je da će biti u Beogradu i da će biti puno zvanica. Imam želju da napravim veliko venčanje.

Da li bi ponovo ušla u rijaliti?

- Ne bih nikada više u rijaliti, sada trenutno gledam na to kao na zatočeništvo, kao izvor boleština i nemorala, kao izvor bolesti i svega nečistoga, a to nije bilo pre imao si ljubavne parove i mogao si da vidiš emociju, uživao si u tome, a sada ovde nisam videla emociju i pravu ljubav.

Kako gledaš na Anđelu i Zvezdana?

- Nema ljubavi, svi samo gledaju svoju korist i da izvuku najbolje moguće iz toga ili da se operu, da izađu sa što boljim plasmanom. Tu nema ljubavi, to su samo ego i sujeta. Anđela trči za Zvezdanom i liže mu papke, kako bi dokazala neku svoju ljubav, a kada bi izašli napolje, ne bi se poznavali.

Izvor: Informer.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Iva GrgurićNemanja PetoševićvenčanjeZadruga