ZA NJIH JE HAOS - PRIRODNO STANJE: Koja četiri znaka Zodijaka su najneurednija?

Za sebe kažu da "žive u kreativnom neredu" i da znaju gde im šta stoji, ali svima je jasno da nemaju pojma gde im je glava, a kamoli pasoš niti ugovor kablovskog operatera. Uvek kasne pre izlaska iz stana, neplanski traže ključeve i tako svaki put, a glagol organizovati u njima budi iskonski strah.

Haos je za njih prirodno stanje. Nećemo reći da se u njemu snalaze, jer bismo preterali, ali u njemu funkcinišu bolje, jer za drugo ne znaju. Takvu su rođeni, zvezde su im tako "namestile", pa ćete morati da ih prihvatite tako neuredne i neorganizovane.

Za ova četiri horoskopska znaka red i organizacija su asptraktni pojmovi.

Vodolija

Uzrok nereda i neorganizovanosti je njihovo preterano razmišljanje. Vodolije nisu fizički preterano aktivne, većinu vremena su odsutne, pa im se "po glavi mota" milion misli, od kojih su mnoge genijalne. To za rezultat ima neoprano posuđe, nenamešten krevet i zaboravljanje svakodnevnih obaveza. Na primer, Vodolijama se lako može desiti da zaborave da pokupe dete iz vrtića, ali isto tako nikada neće priznati da su pogrešile.

Blizanci

Ljudi rođeni u znaku Blizanca uživaju u neredu i neorganizovanosti kao niko drugi. Razapeti su na više strana, što je izazovno stanje i za one vrlo organizovane, a tek za nekoga ko ne zna koji je dan. Ovi rođeni kampanjci, majstori su neizvršavanju zadataka na vreme, zbog čega su uvek u nekoj žurbi, a oko njih vlada nered. U ovakvim okolnostima, funkcionišu vrlo dobro.

Vaga

Vage su sjajne u pravljenju planova, ali maestralne su u nerealizaciji. Uvek nešto zabrljaju. Problem je u tome što Vagama sve vrlo brzo dosadi, pa početni elan brzo splasne, a time i operativnost. Pored neorganizovanosti, Vage su i neuredne, a sređivanje životnog prostora nikada im neće biti na listi prioriteta.

Strelac

Strelčevima je na prvom mestu njihova sloboda, nezavisnost i spontanost. Obožavaju putovanja i neprestano odeću prebacuju iz garderobera u kofer i obrnuto, zbog čega u njhovim prostorijama uvek vlada nered. Za obavljanje kućnih i ostalih "dosadnih" rutinskih poslova, pripadnici ovog znaka nikada neće naći vremena.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

astrologijahoroskophoroskopski znaklenjostnajneuredniji horoskopski znacineorganizovanostneredneuredni horoskopski znacineurednostzodijak