DEBELI I JANJUŠEVA KOMBINACIJA: Maja Marinković žestoko prozvala bivšeg dečka Filipa Cara i Aleksandru Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Nominacije" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Marko Đedović dao je reč Maji Marinković kako bi nominovala između ovonedeljnih potrčaka, Žane Đorđević i Lepog Miće.

- Kao što je Mića rekao naš odnos varira od sjaja do očaja. Mića jeste darežljiv, uvek se nađe kad je nekome teško da pomogne. Moram da priznam da je u "Zadruzi 2" bio jako dobar prema meni, u trojici takođe, a u "Zadruzi 4" smo se svađali zbog nekih ološa koji su se mešali, a on je bio na suprotnoj strani - pričala je Maja.

- Aludiraš na mene, nastavi - dodala je Aleksandra Nikolić.

- Šta hoće ove Janjuševe kombinacije? Veprino debela, grickaj i budi miran - vikala je Marinkovićeva.

- Izgledaš kao stalak za infuziju - poručio je Filip Car.

- Janjuševe kombinacije su se mešale u ljubav Jaška i Maše. Ne mislim da Mića ima lošu nameru, ne slažem se sa stavovima koje zastupa, pristrasan je u nekim odnosima, ali to je njegovo pravo. Žanu obožavam, meni je Žakica top. Ljubomorne i sujete žene je ne podnose jer bi njihovi muškarci bili sa njom. Ona je dobar drug, oratak, brat i žena, majka, granica. Pokazala je kako može da se ponaša normalan par i da nema tuče i vređanja. Miću poznajem pet godina i bila bih đubre, Žaki nemoj da zameriš - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra NikolićFilip Carmaja marinkovicZadrugaZadruga 6