PORED ANĐELE NEMAM POTREBU ZA LJUBAVNICOM: Zvezdan Slavnić iskreno o odnosu sa Đuričićevom i mešanju Maje Marinković u njihovu vezu (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Marko Đedović razgovarao je sa Zvezdanom Slavnićem.

- Potrudiću se da se ne svađam sa Anom, poslednja svađa me je bacila u razmišljanje i ne želim da to tako izgleda. Koliko god se Ana držala dobro, one njene reakcije su ona. To nije loše niša, nije po ceo dan, ali kad je neka reakcija - da. Meni da je jednom počupala Anđelu bilo bi nenormalno i ne bi mi ličilo na nju - rekao je Zvezdan.

- U jednom trenutku je rekla da si u pravu kad si rekao da njena deca to ne bi volela da gledaju, a u drugom trenutku je rekla da je to tvoja manipulacija. Da li si tad pokušao da manupulišeš njom? - pitao je voditelj.

- Govorio sam joj iskrano i iz duše. Šta više da kažem i uradim - rekao je Slavnić.

- Da li postoji nešto što nije rekla a ti tim ponašanjem pokušavaš da zaustaviš? - pitao je Marko.

- Ne, ne znam, rekla je i dosta laži. Ko će dokazati i kako kad izmišljamo, to je budalaština. Na kraju balade ne želim da je gledam i vidim takvu. Mislim da ona sad upada u teorije zavere - rekao je Zvezdan.

- Kako komentarišeš sad odnos Ane i Anđele? - pitao je voditelj.

- Ja sam Anđeli samo rekao da ne spominje ono što nema potrebe i da se ne bavi time. Nisam video da je Maja jednom provcirala od kad sam joj rekao. Maja je rekla da su peckanja bila obostrana, ja sam potvrdio i od tad se sklonio skroz. Što se njih dve tiče, ne verujem da je se plaši - rekao je Zvezdan.

- U kakvim ste odnosima ti i Ana Spasojević? - pitao je Đedović.

- Bili smo okej, pa mi je posle onog sa Anđelom gde je bila uz nju, kupila me je. Zadnjih dana ima trzavice u glavi, ali ok je, dobri smo - rekao je Slavnić.

- Da li misliš da će ovo sa Majom ostati ovako? - pitao je voditelj.

- Ja neću promeniti sigurno, jedino ne znam... Ne znam. Majina energija i ludost mi je bliska, ali ovde nemam razloga da budem toliko bezbrazan prema Anđeli. Stavrno nemam potrebe za tim pored Anđele - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana ĆurčićAnđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić