ZVEZDE OTKRIVAJU: Kako se znaci Zodijaka ponašaju na Vaskrs?

Okupljanja oko prazničnog stola uvek su zanimljiva i prepuna dogodovština, a šta se sve događa horoskopskim znacima na Vaskrs pročitajte u nastavku. Zabavite se i proverite ima li istine u ovim smešnim opisima.

Ko rano rani, dve sreće grabi, a i čeka ga više posla. To nimalo ne brine Devicu koja od ranog jutra pažljivo sprema sve za veliki porodični ručak.

Ona je toliko zaokupljena hranom da ne primećuje razigranog Strelca koji uspeva da joj se prišunja i iz njenih pedantno ukrašenih vaskršnjih aranžmana ukrade jaje za tucanje s Lavom. Naravno, Lav takmičenje u tucanju jaja shvata veoma ozbiljno i odlučan je u nameri da i ove godine bude najbolji.

Preduzetnički nastrojen Bik ne može bez organizacije čak ni tokom praznika pa za klince sprema lov na jaja. Zadužio je Škorpiju za slaganje korpi s čokoladnim jajima kojima namerava da nagradi mališane. To je pogrešan potez jer je gladna Škorpija odlučila da se njima zasladi nakon što mu je nervozna Devica rekla da se skloni što dalje od njene kuhinje.

Ona ne razmišlja previše o tome kako će opravdati nestanak čokoladnih jaja jer zna da za to uvek može okriviti Ribu. Kad već ova emotivka stalno plače, neka barem ima dobar razlog za suze.

Kada Bik napokon primeti nestašluk Škorpije, odmah ga poziva na red. Situaciju, očekivano, smiruje staložen i diplomatski nastrojen Jarac koji je uvek zadužen za rešavanje svih sukoba na porodičnim okupljanjima.

Vaga se ne zamara svađama. Ljubiteljka lepog divi se Devičinom uređenju enterijera i raspituje se za recepte.

Za to vreme Rak pegla košulju koju će obući na okupljanju. Modno osvešćena obožavateljka tradicionalnih odevnih komada pokušava da natera Vodoliju da se sredi. Njoj to ne pada na pamet, dovoljno je što su je naterali da ustane s kauča i ode u crkvu.

Na liturgiju se ne ide ni domišljatom Blizancu koji već kuje plan za izbegavanje odlaska u crkvu. Spreman je na sve, pa čak i pomaganje Devici u kuhinji.

"Provalio" ga je ko drugi nego pronicljivi i temperamentni Ovan kojem on ide na živce, ali nema toga što Ovan ne može da istrpi pa će tako stoički izdržati i ovaj dan i praznik.

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

horoskophoroskopski znacijajapraznikuskrsuskršnja jajauskršnji prazniciVaskrszodijak