IZGUBILI SMO ŠEST GODINA, ALI TATA ĆE SVE DA SREDI: Ivan Marinković u suzama govorio o naslednici Leni i bivšoj supruzi Goci Tržan (VIDEO)

Zadrugar Ivan Marinković odlučio je da se obrati najbitnijim osobama među kojima su pored devojke Jelene Ilić bile i ćerka Lena Marinković, ali i bivša supruga Goca Tržan.

Poznato je da je Marinkoviću velika podrška, njegova dugogodišnja devojka Jelena, za koju ga, kako je i sam isticao u više navrata vežu samo lepe uspomene, pa je iz tog razloga rešio da se najpre njoj obrati javno i da joj prizna koliko mu znači.

- Svašta sam prošao sa Jelenom, iz dana u dan vidim koliko mi znali, a trudim se da ne pokazujem. Ja ću da se zaplačem... Mnogo mi nedostaje, ne pamtim da sam o nekome toliko razmišljao i brinuo. Nikad nisam imao psa i nisam imao osećaj kako je vezati se za životinju. Beka je rođena slučajno na isti dan kad smo Jelena i ja počeli da se zabavljamo, stvarno mi je kao član porodice. Kad dođe ovo lepo vreme samo razmišljam kako idemo i šetamo. Ljubavi, mnogo te volim, mnogo mi značiš i mnogo mi nedostaješ. Odmah ću da pozdravim njenu porodicu. Moja sestra Teodora, nekad se posvađamo, ali znaš da te brat voli, i da ću uvek da budem uz tebe. Ne volim kad se posvađamo i želim da znaš da brinem za tebe i da te volim najviše na svetu. Pored svega što sam upoznao sina Željka i što sam se saživeo sa njim. Iako ljudi tvrde da ovde između mene i sina ne postoji energija, to me ne zanima, nije mi bitno šta će da misle. Hoću da pozdravim mog prvenca, mog sina, moju ćerku - pričao je Marinković kroz suze, pa se dotakao i bivše supruge Goce Tržan, kao i ćerke koju su dobili u braku.

- Za nju tek mogu da kažem koliko mi nedostaje. Trudim se da je ne pominjem da neke stvari ne bih morao da objašnjava i da se pravdam. To je moje prvo dete, moja prva ljubav i moja najveća sreća. To je velika devojka koja će sad 16 godina i mnogo mi nedostaje. Izgubio sam njenih šest godina u rijalitiju, pravio sam gluposti na koje nije bila ponosna, ali tata će sve da sredi i drago mi je što sam zbog nje neke stvari popravio u svom životu. To je moja prva ljubav i moja najveća ljubav na svetu. Pozdraviću naravno i njenu majku, ženu koja godinama brine o njoj i na moju sreću znam da ćerka izrasta pravilno. Možda nemamo komunikaciju kakvu treba da imamo, ona ima svog muža i nikad nisam sumnjao u Lenino vaspitanje i odrastanje. To su tri osobe koje najviše volim, pored moje Jelene - završio je izlaganje uplakani Ivan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ćerka Lena Marinkovićgoca tržanivan marinkovićLena MarinkovićZadrugaZadruga 6željko kulić