ODBROJAVANJE DO VENČANJA JE POČELO: Udaje se ćerka Siniše Mihajlovića (FOTO)

Virdžinija, mlađa ćerka Arijane i Siniše Mihajlovića, zakazala je venčanje sa svojim izabranikom Alesandrom Voljakom.

Naime, od početka aprila ona je na svom Instagram profilu objavila više snimaka i fotografija kojima je nagovestila da se dan venčanja bliži - fotografisala je cipele koje bi želela da obuje, obilazila je mesta za održavanje venčanja i butike u kojima se prodaje oprema za mladence, dok su njen budući suprug i brat Dušan Mihajlović posetili ličnog krojača pokojnog Siniše i naručili odela koja će nositi na dan kada će Virdži i Aleks izgovoriti sudbonosno "da". Konačno, 24-godišnja Virdžinija juče je objavila da je venčanje zakazano za 17. jun.

- Još 63 dana i zaklećemo se na večnu ljubav. Svakim danom te sve više volim - napisala je ona pokraj zajedničke fotografije, a budući suprug joj je uzvratio rečima:

- Jedva čekam!

Inače, Virdžinija i mladi fudbaler "Đenove" u vezi su od leta 2017. godine. Plod njihove višegodišnje ljubavi je ćerka Violnte koju je par dobio krajem oktobra 2021.

Mladi par je za svoje venčanje odabrao romantični dvorac u regiji Pulja, na jugu Italije, gde je rođen Alesandro.

Venčanje će se održati tačno šest meseci nakon smrti Virdžinijinog oca Siniše, koji je preminuo 16. decembra prošle godine posle duge i teške bolesti.

Autor: Nadlanu.com
Foto: virgimih/Instagram

Alesandro Voljakosiniša mihajlovićtop_slidervenčanjeViolante VoljakoVirdžinija Mihajlović