SVAKO IMA SVOJ OBRAZ: Zvezdan Slavnić dobio podršku roditelja da zajedno sa Anđelom Đuričić ponižava Anu, Ćurčićeva se u suzama obratila njegovoj majci (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević doneo je vaskršnje čestitke zadrugarima.

Voditelj je pročitao čestitke koje su Zvezdanu Slavniću uputili majka Slavica i otac Zoran.

- Maki, Anđeli i tebi srećan Uskrs i da još mnoge provedete zajedno. Molim te da kuliraš i budeš dobro, a Anđelu voli punim plućima i samo slušaj nju i Lepog Miću. Sa Slavicom sam u svakodnevnom kontaktu. Moja partnerka, operska pevačica Tamara Nikezić bila je tri sata kod Slavice. Zaljubile su se jedna u drugu. Tamara je tvoje godište i svideće ti se. Ne izvinjavaj se više Ani, a razlog ćeš čuti kad izađeš. Anđela, ljubi te Moka i Tamara, a kad god te ova nesrećna paćenica vređa razbij je u param parčad. Pozdravljaju vas Šmizla i Džoni - pročitao je Mokinu čestitku voditelj.

- Ne loži se - rekla je Ana Ćurčić Zvezdanu.

- Dragi sine, što se tebe tiče gledam te do dva, tri ujutru dok ne pobelim. Zamoliću te da pokušaš da se kontrolišeš iako znam da je teško kontrolisati se na monstruozne laži. Zagrli Anđelu jer to najviše boli. Misli na tvoje zdravlje, molim te. Nemoj da ljudi misle da je zlo u pravu. Svi te pozdravljaju. Poljubi Anđelu, Matoru, Mikicu, Cara - pročitao je čestitku majke Slavice.

- Mnogo me više zanima Anđelina čestitka, ja sam čovek od 46 godina, samo me to njeno brine. Nervozan sam, oprostite, hvala svima - rekao je Zvezdan.

- Presrećna sam što su nas podržali i što vide da smo na dobrom putu - rekla je Đuričićeva.

- Povredile su me Slavičine reči, svako ima svoj obraz i treba da je bude takva sramota da je to ispod svake časti. Mrš u pi*ku materinu. Ja sam je spasila, dala sam joj sve - rekla je Ana.

Zvezdanu Slavniću su zatim uneti pokloni podrške i porodice.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana ĆurčićAnđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić