SEKS I FUDBAL U ISTO VREME: Uz kojih šest poza ne morate da čekate poluvreme?

Još davne 2014. godine, engleska firma za izradu seksi igračaka, "Love Honey", sprovela je istraživanje koje je pokazalo da gotovo polovina fanova fudbala vodi ljubav dok gleda utakmice na televiziji. Koje to poze snove čine dostižnima?

1. "Doggy" poza

"Doggy" poza jedna je od najomiljenijih i najpopularnijih seks poza svih vremena. U ovom slučaju vrlo je zahvalna, jer je nije potrebno da se previše prilagođavate fudbalu. Dovoljno je da se okrenete prema televiziji i oboje možete da pratite utakmicu na veoma poseban način. Uostalom, sportsko i ljubavno uzbuđenje daće posebnu čar ovoj pozi i odvešće vas na novi nivo užitka.

2 "Dvostruki crv"

Ako ste preumorni za snažni "doggy", "dvostruki crv" je prava lenja poza koja daje maksimalne rezultate. Dovoljno je da devojka legne na krevet na stomak, a dečko legne preko nje. Utakmicu je prilično jednostavno pratiti, s obzirom da poza nije tehnički zahtevna za izvođenje. Nije potrebno da čekate poluvreme!

3. "Obrnuta kaubojka"

"Obrnuta kaubojka" je još jedan seksualni klasik koji je u ovom slučaju dobar izbor. U ovoj pozi muškarac sedi na kauču, a žena ga zajaše tako što će mu okrenuti leđa. Istina, nije baš neka romantična poza, ali ako seks tokom fudbalske utakmice (ispred televizora) nije prava adrenalinska prilika, ne znamo šta je.

4. "Poza kašike"

"Poza kašike" je jedna od najromantičnijih i najnežnijih, ali fudbal bi mogao da joj da novu čar. Mogla bi da postane prava akcijska poza čiji tempo može sjajno da prati tempo na terenu. S druge strane, ležeći položaj jako je udoban i pogodan za praćenje utakmice, a na poluvremenu se monotonija može savršeno začiniti.

5. "Mala sirena"

Poza "mala sirena" namenjena je onima koji žele da prate ritam fudbalera. Naime, žena leži na stomaku tako da joj gornji deo tela visi preko kreveta. Muškarac leže preko nje, a rukama dodiruje pod. Diže se rukama u sklek, pa se tako pomiče gore-dole. Baš dobra vežba za njegove bicepse i tricepse. Ne sumnjamo da će se osećati kao pobednik, nezavisno od rezultata utakmice.

6. "Vodopad"

Za kraj popisa, dolazi još jedna sedeća poza. Partner, dakle, sedi s ispruženim nogama. Devojka seda na njega i pruža svoje noge preko njegovih ramena. Istina, ova poza bi malo mogla da omete pogled ka ekranu, ali ne verujemo da će se buniti. Zapravo, seks i fudbal, apsolutno najvažnije sporedne stvari na svetu, ovde su izbalansirane na idealan način.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

doggy pozafudbalobrnuta kaubojkapoza kašikapozepoze u seksuprenos utakmiceseksseks i fudbalseksualni odnostelevizijautakmica