NAJBITNIJE MI JE DA MI U NAŠA ČETIRI ZIDA ZNAMO ŠTA JE I KAKO JE: Mirka Vasiljević iskreno o vanbračnoj zajednici sa Vujadinom Savićem

Glumica Mirka Vasiljević u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvoreno je govorila o tome kako usklađuje roditeljstvo i profesionalni život i kako uspeva da sačuva sebe pored toliko obaveza.

Mirka je poznata javnosti od najranijeg detinjstva kada se bavila voditeljskim poslom, da bi kasnije veliki uspeh postigla u filmu "Mi nismo anđeli 2", a onda je samo nastavila da niže uspehe kako u televizijskim projektima, tako i u pozorištu ulogama u predstavama i da kako sama ističe, uči od najboljih. Pauze je pravila dok je bila na trudničkim i porodiljskim bolovanjima, ali i zbog boravka u inostranstvu prateći svog partnera Vujadina Savića.

Mirka je kao što je javnosti poznato ostala bez oca kao mala, ali je isto tako otvoreno govorila koliko su joj teča, kao i učitelj bili upravo zamena za očinsku figuru u tom najranijem detinjstvu.

- Ja sam imala dosta sreće u životu da sam bila okružena i još uvek okružena velikom porodicom, da je ta porodica upravo moja snaga, moj vetar u leđa, moja sreća, moje bogatstvo jer i kada se uzdižem i kada padam oni su tu uvek uz mene - rekla je Vasiljevićeva.

Mirka i Vujadin se znaju još iz ranog detinjstva, ali onog momenta kada su počeli da se zabavljaju put ih je odveo na dve različite strane i odvojio nekoliko hiljada kilometara.

- Nekako smo uspeli da se izborimo sa tim i da kažem tu negativnu stranu medalje takvog načina funkcionisanja pretvorimo u nešto dobro - kaže glumica, a na neke situacije, pa čak i fotografije partnera koje su se pojavljivale i u medijima odgovara:

- Meni je najbitnije da mi u naša četiri zida znamo šta je i kako je i da nemamo bregove, planine.

Glumica kaže da je veoma bitno i to da postoji otvoren odnos u porodici.

- Nekada sam i ja možda nešto uradila da izazovem tu osobu da se možda tako ponaša, pa ajde da krenemo od sebe - rekla je otvoreno Mirka i dodala:

- Kada sam rodila treće dete i moja tetka se malo onako zabrinula za mene - kaže Mirka koja danas ima četvoro dece, a na pitanje kako ona ima sebe u svemu tome, Mirka otvoreno kaže:

- Moram da imam sebe, ja ne dozvoljavam da nemam sebe.

Izvor: Blic.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

mirka vasiljevićtop_slidervujadin savić