TAČNO JE, DŽENTLMEN JE: Kija Kockar priznala da je u ljubavnoj vezi sa studentom

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar priznala je da je zaljubljena i da ima novog dečka.

- Imam nekog ko me gleda lepo, tačno. Vrlo lepo, da. Pitate me da li je veza na daljinu? Pa, zavisi, kako kad. Mislim, svi mi putujemo, pa smo nekad odvojeni, tako da... Svakako, odnos nam je stabilan - rekla je Kija Kockar, te otkrila da li će ga javnost uskoro upoznati.

- Pa, nećete ga još upoznati. Što? Pa, nećete... Nije javna ličnost, ne. Nije ni biznismen, student je. Ja da ga finansiram, kažete? Ne. Ovo je student kao ja što sam bila nekada, koji radi i studira. Ne finansiram ga, niti on mene. Doduše, džentlmen je - istakla je ona.

Kiji su oči bile pune suza dok je pričala o pokojnom ocu.

- Mom ocu će sad biti pet godina od smrti. Ove godine bi mu bio rođendan, a onda je i godišnjica, u razmaku od dva dana. Skoro mi je stigao jedan video, mislim da je to jedini klip koji imam od mog oca, neki stariji... Svaki put kad ga vidim zaplačem. Otac mi sada najviše nedostaje. Nije mi nikada nedostajao, sad mi nedostaje. Kad sam starija mi nedostaje, eto, valjda to tako ide, sa godinama. Ja sam bila predobra ćerka. I on i majka su uvek bili ponosni na mene. Izvinite, malo sam emotivna sad... - rekla je Kockareva.

Izvor: Blic.rs
Foto: kijakockar/Instagram

kija kockarKija Kockar dečkokristina kija kockarnovi dečkotop_slider