ANA ĆE UVEK IMATI NAJBOLJE NOGE, A MAJA X FAKTOR: Zvezdan Slavnić uporedio fizički izgled bivše i sadašnje (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Maju Marinković.

- Je l' si ljubomorna što Anđela ima bolju guzu od tebe, a Ana bolje noge od obe? - pročitao je voditelj.

- Ne, ja sam jako svesna sebe. Ne posedujem ljubomoru kad je fizički izgled u pitanju, samo u muško-ženskim odnosima. Nisam ja kompleksašica, jako sam svesna sebe i ne gledam ljude na kontu toga. Prvenstveno moraš da budeš dobar čovek, da poseduješ energiju. Mene to zadržava, fizički izgled samo privuče - rekla je Maja.

- A je l' smatraš da Anđela ima bolju gu*u? - pitao je Tanasijević.

- Da, da, ona je lepa devojka. Lepo je građena od struka na dole. Nemam ja poroblem da pohvalim. Na koga da budem iskompleksirana kad sam ostvarena i svesna sebe - rekla je Marinkovićeva.

- Je l' si saglasan Zvezdane sa ovim pitanjem? - pitao je voditelj.

- Nije što, ne, ne. Ana će uvek i imati najbolje noge. Maja ima taj neki x faktor i pozitivno ludilo - rekao je Zvezdan Slavnić.

- Sad je narasla kao kvasac. Ana, je l' si znala da imaš najbolje noge? - pitao je Tanasijević.

- Da, da ja to znam. Moje noge su najbolje. Za svoje godine sam itekako jedna zgodna žena. Sad samn u najlošijoj fazi, inače sam opasna riba - rekla je Ana Ćurčićeva.

- Maja ima stil koji je izgradila ali je zapostavila gluteus koji će ugraditi. Njen stil je nastao na osnovu njenog konflikta i kompleksa prema devojkama iz prošlosti. Tu datira činjenica da voli zauzete muškarce, nju to mentalno i seksualno stimuliše. U ovom slučaju Maja ima kompleks - rekao je Branislav Radonić Brendon.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana ĆurčićAnđela Đuričićmaja marinkovicZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić