HELLO! proslavio dolazak u Hrvatsku (FOTO)

Jedan od tri najuticajnija medija u svetu sinoć je proslavio dolazak u Hrvatsku, a za muzički deo večeri bila je zadužena Severina.

Jedna od vodećih svetskih publikacija o životnom stilu i slavnim osobama, HELLO! magazin, konačno je stigao u Hrvatsku. Lansiranje na hrvatsko tržište održano je sinoć u zagrebačkoj Laubi i to na partiju za koji se tražila pozivnica više. Sjajnu atmosferu i odličnu energiju dodatno je svojim nastupom uveličala najveća regionalna zvezda - Severina.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Glavni urednik Nikola Grbin napomenuo je da će upravo ta premisa biti zvezda vodilja hrvatskog izdanja, za šta je okupljen i tim saradnika s dugogodišnjom praksom u hrvatskom medijskom prostoru.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Najveće lansiranje u istoriji nekog medija u Hrvatskoj okupilo je mnoga poznata lica poput Maje Šuput, Ive Majoli, Lane Gojak, Tihane Harapin Zalepugin, Ivana Pažanina, Larise Lipovac, Korane Gvozdić, Ivana Šarića, Kristine Radić, Lejle Filipović, Jelene Perčin, Mare Bratoš, Igora Barberića, Nataše Janjić, Marijane Batinić, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Marka Grubnića, Mirne Maras, Marijane Mikulić, Veljka Martona, Nenada Korkuta, Sandija Cenova, Tamare Garbajs Vrdoljak, Sonje Kovač, Marka Petrića, Tine Walme, Aleksandra Šekuljice, Ivana Tandarića, Damira Kedže, Đurđice Vorkapić, Ane Radišić, Borisa Banovića, Nikoline Pišek, Anamarije Asanović, Pedra Soltza te brojna druga.

Severina, Nikola Grbin i Domagoj Glogović

HELLO! donosi samo proverene vesti, te ne izveštava na temelju glasina ili tračeva. Upravo zato poznati i slavni s radošću prisustvuju i dele svoje životne priče i iskustva s HELLO! magazinom.

Reč je o mediju koji je deo HOLA! grupe koja je u Barseloni davne 1944. počela izdavanje časopis HOLA, s ciljem da u živote svojih čitalaca prenese dašak glamura. Dugovečnost i kredibilitet HELLO! i HOLA! zaslužili su poštujući glavna načela novinarstva. Verodostojno, dostojanstveno i na slavljenički način izveštavaju o životima poznatih, vodeći se principima istine, poverenja, ljubaznosti, integriteta, porodičnim vrednostima i saradnje te s ciljem osiguravanja tačnosti i ekskluzivnosti. Upravo zato i službeni hashtag glasi #Helloitsme.

Severina Vučković

S kancelarijama u Londonu, Njujorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada, međutim čitateljstvo je globalno rasprostranjeno.

Od danas dostupan i na hrvatskom tržištu, HELLO! će definitivno odškrinuti vrata u glamurozni svet poznatih i slavnih.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje, Matea Smolčić Senčar

hello magazinHELLO! Hrvatskahrvatskaseverinatop_slider