Igor Gordić: Ostvarene rezultate dugujemo dobro odrađenim promocijama

Igor Gordić, predstavnik Olimpijskog centra Jahorina, na panelu organizovanom u okviru konferencije "Summer 2023" rekao je da su u centru zadovoljni ostvarenim s obzirom na okolnosti:

- S obzirom na izazov da nam je sezona krenula malo kasnije, mi smo rezulatima izuzetno zadovoljni. 75 posto ostvarenog prihoda u odnosu na prošlu godinu je fantastičan rezultat. Oko 280 hiljada skijaša i 2 i po miliona ostvarenih prolaza.

Kada je reč o receptu za dobre rezultate, kaže da su one posledica dobro odrađenih promocija.

- Ostvarene rezultate dugujemo dobro odrađenim promocijama. Važno je istaći da smo privukli nove klijente iz Rumunije, Mađarske, Velike Britanije. Uspostavljen je i čarter let na relaciji London - Sarajevo. Sve su to stvari koje su obeležile prošlu sezonu - rekao je.

Iako pretežno orijentisani na zimu, u centru uveliko traju pripreme za letnju sezonu.

- 29. jun je oficijalni početak leta na Jahorini. Mi uvek pripremamo nešto novo od sadržaja, a već su poznati naši adrenalinski sadržaji. Pripremamo plažu na 1879 metara nadmorske visine, zorbing, kajaking, turistički vozić koji će biti novina za ovu letnju sezonu - dodao je.

Kao najveću atrakciju za nadolazeću letnju sezonu istakao je jedan događaj:

- Ali ono što daje najveći pečat našem letu je najveća međunarodna trial trka 'Jahorina ultra trial' deveto po redu izdanje, 22. jula.

Snimak cele konferencije možete pogledati OVDE.

color media communicationsIgor GordićjahorinaSummer 2023