ON ME JE OSTAVIO, A PORODICA MI SE NE JAVLJA: Anđelu Đuričić stiglo gorko kajanje zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Anđela Đuričić otišla je u hotel "Zadruga" i zaplakala zbog prizora koji je videla u kazinu, a reč je o harmoničnom odnosu njenog bivšeg dečka Zvezdana Slavnića i Maje Marinković. Aleksandra Nikolić pokušala je da ohrabri svoju drugaricu.

- Nemoj da plačeš - rekla je Aleksandra.

- Ne mogu da se suzdržim. To tako krene, ne mogu da se zaustavim. Aleks, ti to ne razumeš. Moj život se naglo promenio - istakla je Anđela.

- Znam, nisi očekivala da će ti Zvezdan ovo uraditi - kazala je Aleks.

- Verovala sam mu svim srcem. Idemo, ne želim da plačem - dodala je Đuričićeva.

Video pogledajte OVDE.

Anđela je nastavila da plače, uprkos naporu Aleksandre Nikolić da joj podigne raspoloženje i ostavi prostora da će joj čestitka od roditelja ipak doći za krsnu slavu.

- Pravim se da sam super, ali sam šutnuta i ostavljena. Porodica mi se ne javlja. Ako ne dobijem čestitku, to je znak da ih sad ne zanimam. Kad sam videla za Uskrs da nisu uz mene, Zvezdan mi je bio potreban, a on me je prevario. Kad bi mi samo ta čestitka došla... - rekla je Anđela.

- Hoće, sigurna sam - dodala je Aleks.

- Moja porodica je za mene sve na svetu. Mama, tata, brat i sestra su mi sve. Nisam zaslužila da se ne jave - rekla je Đurićićeva.

- Napravila si gupost, zaslužila si da te nagrde, budi svesna toga. Njima je jako teško zbog tebe. Ne očekuj previše sad - rekla je Aleksandra.

- Nisam mogla da se kontrolišem. Zvezdana sam stvarno zavolela, dala sam sve od sebe da budem pored njega, a sada nemam ni njegovu podršku - dodala je Anđela.

- Imaš Filipa i mene. Nisi sama, Anđela - kazala je Nikolićeva.

- Da nema Ivana, Mikica, Miće i vas dvoje, ja ne bih mogla - rekla je Anđela.

- Anđela, uverena sam da te čekaju, ali ih je svega sramota - rekla je Aleks.

- Kad je bilo potrebno da budem najjača, posustala sam. Imala sam i više nego što mi je trebalo, sve su mi davali, a ja sam ovo njima priredila - rekla je Đuričićeva.

Video pogledajte OVDE.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Aleksandra NikolićAnđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić