BEZ KONTROLE: Anđela Đuričić plakala pred zadrugarima zbog propale ljubavi sa Zvezdanom, Slavnić se suzdržavao da joj ne priđe (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Anđela Đuričić odlučila je da ne prikriva svoje emocije, te je pustil suze i pored zadrugara koji su primetii da Đuričićeva nije najbolje. Ona je tokom pesme držala Aleksandru Nikolić za ruke, a Zvezdan Slavnić posmatrao ju je sve vreme. Slavnić je stajao iza nje, dok je Đuričićeva jadikovala nad svojom sudbinom.

Video pogledajte OVDE.

Anđela je dva sata plakala zbog Zvezdana. Mladoj Crnogorki nije bilo lako da gleda zaljubljenog Slavnića u zagrljaju Maje Marinković.

Naime, kako su Maja i Zvezdan sve vreme razmenjivali nežnosti, Anđela, koja je bila u pripitom stanju, nije prestajala da plače.

Video pogledajte OVDE.

Anđela je potom sa Filipom Carem otišla u sobu za rehabilitaciju, a tom prilikom Đuričićeva je tražila savet kako bi što pre prekinula tugovanje za Zvezdanom.

- Što sad plačeš? - upitao je Car.

- Idem ja sad da spavam - kazala je Đuričićeva.

- Sad ideš da spavaš? Sad kad si popila moje pivo. Devojko, ne radi se sve to ovako. Ti si se zaljubila, tvoji bungiši. "Zabungišala" si se ti - rekao je Filip.

- Šta da radim ja? Nisam ja kriva, stvarno nisam. Došlo mi je, šta ću - rekla je Anđela.

- Anđela, ne smeš da plačeš pred svima - kazala je Aleksandra.

- Plačeš za nesrećnom ljubavi, koja ti se nije obistinila - rekao je Car.

- Nemoj me sad ti - rekla je Anđela.

- E, sad kad si mi popila pivo i vino ne smeš da plačeš. Nemaš prava na sve ovo. Ti si sve radila, ti si odabrala da ti bude teško. Pogotovo nemaš pravo da plačeš pred ljudima. Plače se na nekim drugim mestima - rekao je Filip.

- Želela sam da ostanem na žurki - rekla je Anđela.

- Egzorcizam je tebi potreban. Mimas i Grujas su za vas elita. Nema opravdanja, ti nisi na vreme mislila kako su ti roditelji - rekao je Car.

Video pogledajte OVDE.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić