PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Marija Kilibarda novo je lice "Una" televizije

Foto: Promo

Visoko kvalitetan i raznovrstan programski sadržaj zaštitni je znak "Una" televizije koja je nedavno dobila i gradsku frekvenciju, a posle nekoliko velikih medijskih transfera, "Una" s velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno pojačanje u svom timu, Mariju Kilibardu.

Kilibarda je jedna od najpoznatijih voditeljki i TV lica širom regiona, publici zanimljiva i omiljena zbog neodljive spontanosti, izrazitog šarma, prirodne lepote i ponajviše zbog imidža pravog profesionalca u svom poslu, a na "Una" TV je očekuje veliki izazov koji Marija već duže vreme priželjkuje.

U pitanju je licencni format koji se uveliko priprema, produkciono i sadržajno izuzetno zahtevan i koji će sigurno osvojiti simatije publike kako u Srbiji tako i u BiH gde se emituje program Una televizije.

Marija ne krije zadovoljstvo zbog promene jer kako sama voli da kaže, uvek je poželjan iskorak iz zone komfora koji nam donosi novu energiju i bolje stvari u životu:

- Nadahnuta sam od momenta kada sam prvi put kročila u prostorije televizije i kada sam videla kakvom sistematikom i sa koliko žara se tamo postavljaju stvari na noge. Među kolegama je mnogo dragih prijatelja. Mnoštvo marljivih kreativaca sedi u svakom sektoru. Miriše mi na uspeh - kroz osmeh kaže voditeljka i dodaje:

- Sve u svemu, radujem se zajedničkom razvijanju i napredovanju. Ambicije su velike i mnogo strasti i žara tinja u svakoj redakciji. Takva okruženja volim jer jedni druge nagnamo na konstantan napredak i razvijanje kreativnosti i svečano obećavam da ću doprineti da još brže i lakše prirastemo publici za srce. Ne samo gradskoj već i regionalnoj.

Marija je više od dve decenije radila na nacionalnim televizijama i novi početak doživljava kao ogroman lični izazov. A izazov je svakako novi format koji će Marija voditi i do sada je nismo videli u sličnoj ulozi:

- Velika mi je želja bila da u ovoj fazi svog televizijskog puta i karijere, vodim jedan potpuno drugačiji programski segment koji inače obožavam da gledam. Na moju sreću, ubrzo je stigao poziv za jednu baš takvu emisiju. Reč je o novom, sjajnom britanskom formatu. Bila je to ljubav na "prvo gledanje". Ne mogu da dočekam dok vam ga predstavimo. Ovde ću stati, budem li nastavila, sve ću otkriti. Ipak želimo da vas malo i iznenadimo - nagovestila je lepa voditeljka koju ćemo uskoro gledati na Una televiziji.

U novoj, prolećnoj sezoni, gledaoci "Una" TV uživaju u bogatom i širokom spektru kvalitetnog sadržaja, od filmskog, serijskog, informativnog i dokumentarnog programa do sjajnih kvizova i zabavnih emisija.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Promo

marija kilibardatelevizija Unatop_sliderUna televizija