PEVAČICA SKINULA 10 KILOGRAMA: Nataša Bekvalac otkrila kako je dovela liniju do savršenstva

Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa domaće javne scene.

Pop zvezda je, inače, jedno vreme kuburila sa viškom kilograma, a kako kaže smršla je 10 kilograma otkako je izbacila testo iz ishrane.

- Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme - kaže Nataša.

Ona tvrdi da nije morala da se odriče mnogih stvari.

- Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta-sirom. Sveže povrće sam unosla u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode - izjavila je Nataša koja kaže da se ključ uspeha krije u redosledu korišćenja tih namirnica.

- Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve iz početka i tako do željenih rezultata - kaže pevačica.

Osim pravilne ishrane, sastavni deo Natašinog života su i treninzi, zbog kojih je telo dovela do savršenstva.

- Vežbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa ćerkama Hanom i Katjom. Potom ih odvezem u školu i vrtić, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane deo vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko da vežbate. Nisam od onih koji to vole, ali kada vidim šta mi vežbanje donosi, ne samo fizički, već i psihički, i ne razmišljam o preskakanju treninga - iskrena je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

dijetaishranamršavljenjenataša bekvalactop_slidertreningvišak kilograma