Irina Tomić: Izraz "sezonski hotel" za nas više apsolutno ne vredi

Irina Tomić, direktorka prodaje "Blue Kotor Bay Premium Spa Resorta", na panelu konferencije "Summer 2023" pričala je o inovacijama koje donosi franšiza "Hyatt" čiji su deo postali.

- Trenutno radimo na ribrendingu, biće kao da nikad pre niste imali hotel. Nova veb stranica, novi operativni sastavi, novi nazivi soba, novi standardi, sve novo. Kao da to nije dovoljno, otvaramo dodatnih 150 smeštajnih jedninica od 1. juna - rekla je ona.

Dodala je da su negde od 15. maja već kapaciteti već počeli da se popunjavaju, kojim je dodatno obogaćena sama Boka i zahvaljući kojima su postali najveći rizort i zadnji "koji je uopšte imao prava bilo šta da gradi dole u Bokokotorskom zalivu".

Ističe da epitet "sezonski" više ne ide najbolje uz njihov hotel.

- Izraz 'sezonski hotel' za nas apsolutno više ne vredi. Ovo je trebalo da bude prva mirna godina nakon kovida, mi ne znamo, eto, šta to znači. Sami smo nekako 'zakuvali' te lepe trenutke, naravno, oko ribrendinga i svega što se događa, ponovnog otvaranja. Ova zima je iznenadila mnoge zato što, evo, nama je hotel od sredine decembra kao da je maj u najmanju ruku. Ponovo su počela putovanja sa kineskog tržišta, dogodilo se to da sam uspela da napravim neke nove ugovore sa tur operaterima i onlajn agencijama na kraju sezone uopšte ne očekujući šta će se dogoditi, da nam je dnevna lista rezervacija kao usred leta - kazala je Tomićeva.

Snimak cele konferencije možete pogledati OVDE.

Foto: Promo

color media communicationscrna goraIrina TomićSummer 2023