VOLEO BIH DA IMAM JOŠ DECE: Darko Lazić progovorio o proširenju porodice i otkrio da planira veliku svadbu sa Katarinom

Nakon što je uspešno operisan, pevač Darko Lazić nije poštovao savete doktora pa je završio ponovo na operacionom stolu. Produžen oporavak nakon zatezanja kože promenio mu je planove, ali je uz njega sve vreme bila supruga Katarina.

- Dešavalo se da moram da pevam za praznike, ali pošto mi je bitno da za vreme verskih budem kod kuće, u poslednjih par godina ne zakazujem svirke tim danima i to mi puno znači - kaže pevač koji je sa Katarinom prvi put bio na početku karijere.

U međuvremenu su im se puteve razišli, a svoju vezu nedavno su ozvaničili tajnim venčanjem.

- Bili smo zajedno i kada sam pobedio na muzičkom takmičenju. Mogao bih da kažem da se od tada do danas mnogo stvari promenilo, ali je i dosta stvari ostalo isto. Kaća i ja smo dosta ozbiljniji nego tad, a bili smo i jako mladi, ali zaljubljenost je ostala ista kao i kada smo bili klinci - kaže Darko, a Katarina dodaje:

- Oboje smo tada bili mladi i neozbiljni. Darko je tada bio na početku karijere, sem toga, sada smo oboje mnogo ozbiljniji i ništa se mnogo nije promenilo.

Razloga za svađu nemaju, osim kada je kuhinja u pitanju.

- Jedino oko čega se svađamo to je kuhinja, Kaća voli da kuva zdravo, a ja volim da kuvam ukusno i nije mi toliko bitno da li je zdravo. Oko toga se svađamo i ume da me kritikuje. Ljubomorni smo oboje, ali sve u granicama normale, ništa značajno što bi moglo da dovede do svađe - priča Darko, a ona se nadovezuje:

- Darko sve što spremi to je jako ukusno i onda to i ne mogu da odbijem, a ja ga onda kritikujem da ne radi to ako hoće da budem zgodna mlada.

Popularni par nedavno je u tajnosti u Novom Sadu napravio venčanje u krugu najbližih.

- Bilo je prelepo, što se tiče nas ništa se nije promenilo, sve je ostalo isto kao i pre toga, sem mog prezimena - rekla je Katarina, dok pevač otkriva da su pripreme za svadbu počele.

- Oboje iščekujemo taj dan, još uvek se ne zna tačan datum, ali polako pravimo plan kako će sve to izgledati. Naravno, pored toga, ako Bog da, voleo bih da imam još dece.

Pored mnogih noviteta, Lazić je odlučio da publiku u narednih mesec dana obraduje i novim albumom.

- Novi album bi trebalo da bude gotov i ovog puta ću biti neskroman i slobodno ću reći da će album biti vrhunski i uloženo je dosta truda u njega. Biće i brzih i sporih pesama - rekao je pevač.

Darkova izabranica Katarina ističe da veoma voli, i da su je izuzetno prihvatila Darkova deca, kako ćerka, tako i sin.

- U odličnim sam odnosima i sa Lorenom i sa Aleksejem, a i moja sestra ima decu sa kojom provodim puno vremena, tako da mi nije bilo teško da se uklopim i sa Darkovom decom - iskrena je bila Katarina.

Izvor: Blic.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

darko lazićKatarina Lazićsvadbatop_slidervenčanje