MOJE TAJNE SU MRAČNE I SJAJNE: Nataša Bekvalac otkrila detalje privatnog života i priznala da je svima donela sreću sem sebi

Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je letnju sezonu jednog noćnog kluba u Budvi. Pre samog nastupa, otkrila je da će u njemu potražiti jaču polovinu.

Inače, Nataša je došla obučena u crnoj providnoj venčanici, a na glavi je imala i crni veo.

- Svadba u crnom, tražim mladoženju na nastupu. Tražim savršenog za mene - kroz smeh rekla je pevačica i dodala:

- Nema kome ja nisam donela sreću sem sebi.

Na pitaje kakve su njene tajne, odgovara:

- Mračne i sjajne. Knjiga bi mogla da se napiše o mojim tajnama, ali onda više ne bi bile tajne.

Bekvalčeva je otkrila da voli maskenbale:

- Mnogo volim maskenbale, ali nisam imala prilike da učestvujem ni na jednom.

Nataša se jedno vreme povukla iz medija i javnog života te napravila medijsku pažnju. Ona je sada otkrila i zašto.

- Napravila sam pauzu jer sam želela da se posvetim albumu. Isto tako, kao i sportisti, koliko je bitan trening toliko je bitan i odmor. Trebalo nam je svima mesec dana da se uželimo jedni drugih i da budemo dobro, zdravo, da bismo ušli u jedan drugi krug - iskreno priznaje Nataša.

Nataša je ranije istakla da je ponosna na svoju porodicu, pogotovo na sestre Kristinu i Draganu Bekvalac.

- Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku - napominje Bekvalčeva i otkriva kakvi su joj bili roditelji:

- I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu.

Jednom prilikom pevačica je izjavila da joj porodica nije davala veliku podršku u životu, a sada je odgovorom iznenadila sve.

- Ja se svaki dan budim u drugoj pameti. I to mišljenje sam promenila, baš su me puno podržavali kad se malo bolje setim - ističe Nataša.

Izvor: Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

nataša bekvalactop_slider