VOLE DA EKSPERIMENTIŠU: Koja četiri znaka Zodijaka uvek ostvaruju svoje seksualne fantazije?

Neki horoskopski znakovi osećaju se samouvereno i snažno ostvarujući svoje seksualne fantazije. To može da pruži osećaj uzbuđenja u njihovoj vezi.

Svako je u nekom trenutku svog života imao neke seksualne fantazije, ali malo ko sprovede te fantazije i u praksi. Kako bi istražili svoje fantazije i začinili svoja seksualna iskustva, ova četiri horoskopska znaka skloniji su intenzivnijem zamišljanju dok su s partnerom u krevetu. Osim toga, ove osobe otvorenije su prema svojim željama, pa će verovatno u poređenju sa ostalima, isprobati svoje seksualne fantazije.

1. Ovan

Ovan obično traži uzbuđenje u svojoj spavaćoj sobi i najverovatnije će ostvariti svoje fantazije sa svojim partnerom. Za one koji su rođeni u ovom vazdušnom znaku, iskustvo ushićenja boravkom napolju čini se idealnom fantazijom i moglo bi da bude nezaboravno putovanje. Ovnovi žele u potpunosti da kontrolišu svog partnera, gde god se on nalazio. Njihovo seksualno ponašanje je vrlo ekstremno i strastveno, pri čemu se ne bi libili da koriste povez preko očiju u spavaćoj sobi.

2. Blizanci

Blizanci su vrlo razigran sunčev znak, takođe paze da prigrle svoje intimne želje sa svojim partnerom. Zbog svoje bujne ličnosti, uživaju da isprobaju nove poze u krevetu i da održavaju stvari svežima i zabavnima. Kao kreativan znak, oni su obično ti koji igraju scenu iz filma i mogu da prate napisani scenario ili da ga improvizuju kako bi odgovarao njihovim seksualnim fantazijama.

3. Lav

Budući da su očarani senzualnošću i veruju u podjednako davanje i primanje, Lavovi su fantastični u krevetu. Kada je u pitanju intimnost s partnerom, vrlo su aktivni i u stvarnom životu i u fantazijama. Zahvaljujući tome, na sve načine pokušavaju da zadovolje svoje seksualne želje mameći partnera i pridobijajući njegovo poverenje da se prepusti svojim fantazijama. Lav sebe smatra kraljem ili kraljicom, ne vole da prate partnerova naređenja i vole da budu dominantni, čak i kada udovoljavaju svojim seksualnim zahtevima.

4. Strelac

Kao horoskopski znak s najvećim smislom za avanturu, Strelac takođe snažno pokazuje ovu osobinu u svojim seksualnim fantazijama. Daju si dovoljno prostora da se prepuste ludim fantazijama i da se pobrinu da ih ostvare i sa svojim partnerom. Zahtevni su i odvažni u snovima. Strelčevi su glasni i u krevetu. Prilično im je prijatno da razgovaraju sa svojim partnerom o svojim željama.

Delovanje na osnovu seksualnih fantazija može da pomogne pomenutim horoskopskim znakovima da ispune svoje želje i potrebe koje možda ne mogu da izraze u svakodnevnom životu. Međutim, važno je napomenuti da se delovanje na osnovu seksualnih fantazija sme odvijati samo uz entuzijastičan pristanak svih uključenih strana, sigurno i sa poštovanjem.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

astrologijahoroskophoroskopski znakseksseksualne fantazijeseksualne maštarijezodijak